Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διπλό στις καθυστερήσεις ο Ατρόμητος

Διπλό στις καθυστερήσεις ο Ατρόμητος
Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2018 - 20:07

Τη νίκη με 1-0 στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα πήρε ο Ατρόμητος για την 22η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Το ματς ήταν αρκετά ισορροπημένο και όλα έδειχναν ότι θα έληγε χωρίς νικητή, ωστόσο ο Χατζησαΐας στις καθυστερήσεις του αγώνα σκόραρε δίνοντας έτσι τη νίκη στην ομάδα του. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη ξεκίνησε το ματς καλύτερα, προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Γιαννιώτη, χωρίς όμως κάποιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

Οσο περνούσε η ώρα ο Ατρόμητος ισορροπούσε τον αγώνα και στο τέλος μπόρεσε να πάρει τη νίκη και να γυρίσει στο Περιστέρι με τους 3 βαθμούς της νίκης. Πλέον, οι Περιστεριώτες έφτασαν τους 45 βαθμούς, ενώ ο Αστέρας έμεινε στους 28.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0

(Σ. Παντελίδης): Αθανασιάδης, Μπέρτος, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τόνσο, Καλτσάς (74' Κυριακόπουλος), Τσιλιανίδης (61' Ζααντί), Μανιάς (77' Δουβίκας).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1

(Ντ. Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηϊσαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μπουσούλατζιτς, Σάκιτς (46' Ντάουντα), Μάντσον, Ντιγκινί (58' λ. τρ. Μπρούνο Φελίπε), Βασιλακάκης, Ουάρντα (94' Καρασαλίδης).

Διαβάστε επίσης

Αμυνα… φάντασμα στο 2ο μέρος η Λαμία

Αμυνα… φάντασμα στο 2ο μέρος η Λαμία

Η ομάδα της Φθιώτιδας εξαφανίστηκε στην επανάληψη της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους Θεσσαλονικείς να πάρουν τη νίκη με 2-0.΄

Έχει υποχρέωση να παλέψει

Έχει υποχρέωση να παλέψει

Ο Ολυμπιακός στο κεκλεισμένων των θυρών «Γ. Καραϊσκάκης» υποδέχεται τον Πανιώνιο και θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Κλειστά χαρτιά και πολλές δοκιμές από τον Γκαρθία.