Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχει υποχρέωση να παλέψει

Έχει υποχρέωση να παλέψει
Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018 - 10:35

Έχει χαθεί πολύ έδαφος στη προσπάθεια διεκδίκησης του τίτλου. Από την άλλη, όμως, το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει και ο Ολυμπιακός οφείλει σε κάθε ματς να τα δίνει όλα και να τελειώσει αυτή την… περίεργη σεζόν με νίκες. Οι Πειραιώτες την Κυριακή υποδέχονται τον Πανιώνιο στο άδειο «Γ. Καραϊσκάκης», αφού θα εκτίσουν την μία αγωνιστική της τιμωρίας τους.

Ο Όσκαρ Γκαρθία γνωρίζει πως έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση τα πράγματα δεν είναι απλά και οι ποδοσφαιριστές του πρέπει να βρουν κίνητρα. Έχει ζητήσει απ’ όλους να τιμήσουν τη φανέλα και να δουλεύουν για να βελτιωθούν. Στα ματς που απομένουν, άλλωστε κρίνονται οι πάντες.

Η προετοιμασία των πρωταθλητών Ελλάδας για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο ολοκληρώθηκε το Σάββατο με απογευματινή προπόνηση. Ο Καταλανός τεχνικός κράτησε κλειστά τα χαρτιά του. Έκανε αρκετές δοκιμές κατά τη διάρκεια του προγράμματος, αλλά δεν έδειξε τι έχει στο μυαλό του για το αρχικό σχήμα.

Είναι βέβαιο ότι θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, αφού έχει και πολλές απουσίες. Τα σενάρια, ωστόσο είναι πολλά και κανείς δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά για το αρχικό σχήμα. Οι δοκιμές που έγιναν στο Ρέντη αρκετές και στο μυαλό του Γκαρθία βρίσκεται ο Μάρτινς, ένας ποδοσφαιριστής για τον οποίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια.

Ο Πορτογάλος ίσως είναι ο πιο σίγουρος για την ενδεκάδα, αφού ο κόουτς είναι πολύ ικανοποιημένος, ενώ το ίδιο ισχύει και με τον Ταχτσίδη, αλλά εδώ κρατάμε μικρό καλάθι, διότι προέρχεται από τραυματισμό. Στην ενδεκάδα αναμένεται να επιστρέψει και ο Ένγκελς, ενώ πιθανό είναι να δούμε και τον Ανδρούτσο, αλλά ίσως στα άκρα. Στην επίθεση ο Καρίμ θα πάρει φανέλα βασικού, ενώ και ο Μάριν είναι βέβαιο πως θα ξεκινήσει.

Στο μεταξύ για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε σε αποστολή των «ερυθρόλευκων» ο Νίκος Βέργος, ο οποίος είχε παραχωρηθεί δανεικός και επέστρεψε στο Ρέντη. Δεν αποκλείεται ο νεαρός επιθετικός να είναι στην τελική 18άδα. Η τράπουλα είναι ανακατεμένη και ο Γκαρθία έχει πολλά στο μυαλό του.

Διαβάστε επίσης

«Γερή» παράδοση (vids)

«Γερή» παράδοση (vids)

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Πανιώνιο απόψε και αν δει κανείς την παράδοση, θα διαπιστώσει πως πρόκειται για μια από τις ισχυρότερες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Άντερλεχτ και Οφόε

Άντερλεχτ και Οφόε

Στη βελγική ομάδα θέλουν να ενισχυθούν και στο εξωτερικό γράφουν αναφορικά με το γεγονός, ποιοι παίκτες θα μπορούσαν να βοηθήσουν.

Αμυνα… φάντασμα στο 2ο μέρος η Λαμία

Αμυνα… φάντασμα στο 2ο μέρος η Λαμία

Η ομάδα της Φθιώτιδας εξαφανίστηκε στην επανάληψη της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους Θεσσαλονικείς να πάρουν τη νίκη με 2-0.΄