Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γεμάτο το «οπλοστάσιο» του Θρύλου

Γεμάτο το «οπλοστάσιο» του Θρύλου
Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018 - 15:04

Με την ομάδα του ΠΑΟΚ παίζει ο Ολυμπιακός σε μερικές ημέρες στη Θεσσαλονίκη για το πρωτάθλημα Ελλάδας. Ο Θρύλος επικράτησε με 1-0 του Πανιωνίου στον άδειο από κόσμο Ναό και βρίσκεται ακόμα μέσα στο κόλπο του τίτλου, έστω και αν η διαφορά αυτή τη στιγμή είναι κάπως μεγάλη. Θα μειωθεί, όμως, σε περίπτωση νίκης του Ολυμπιακού μέσα στην Τούμπα.

Και αυτό το σενάριο, έχει περισσότερες πιθανότητες να επαληθευτεί, καθώς επιστρέφουν αρκετοί στην ομάδα, που δεν αποκλείεται να είναι ακόμα και... έξι! Κατ' αρχάς, οι Φελίπε Πάρντο και Αλεξί Ρομαό επιστρέφουν σίγουρα. Ήταν τιμωρημένοι, ο πρώτος με μία και ο δεύτερος με δύο αγώνες και υπολογίζονται κανονικά για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή.

Από εκεί και πέρα, ενδέχεται να στηριχτεί και σε ακόμα τέσσερις παίκτες ο Όσκαρ Γκαρθία και πρόκειται για τους Κώστα Φορτούνη, Παπ Σισέ, Μπιορν Ένγκελς και Σεμπά. Οι τέσσερις αυτοί παίκτες αντιμετώπιζαν κάποια προβλήματα και δεν έπαιξαν με τον Πανιώνιο, αλλά εφόσον πάνε όλα καλά έως την Κυριακή, θα είναι κι αυτοί διαθέσιμοι για τη μάχη στη ζούγκλα της Τούμπας.

Οι επόμενες ημέρες θα αποβούν καθοριστικές για όλα αυτά τα θέματα, οι πιθανότητες είναι με το μέρος των παικτών και εφόσον δεν συμβεί κάποιο απρόοπτο, ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει πλήρης στην Τούμπα για να πάρει το διπλό από τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης

Χατζισαφί και Κούτρης!

Χατζισαφί και Κούτρης!

Δύο αριστεροί μπακ του Ολυμπιακού. Ο ένας με την εμπειρία του και ο άλλος με τη γρηγοράδα του, δίνουν το κάτι παραπάνω στο εν λόγω άκρο της ομάδας.

Φιλικά με Τσερνομόρετς

Φιλικά με Τσερνομόρετς

Φιλικές αναμετρήσεις με την ομάδα του Ολυμπιακού επιβεβαίωσε ο γενικός διευθυντής της ουκρανικής ομάδας.