Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το ρεκόρ του Ιντέγε ξεκίνησε στην Τούμπα (vid)

Το ρεκόρ του Ιντέγε ξεκίνησε στην Τούμπα (vid)
Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018 - 20:33

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Ένα σπάνιο προσωπικό ρεκόρ έχει πετύχει ο Μπράουν Ιντέγε με το γκολ που σημείωσε με την φανέλα της Μάλαγα κόντρα στην Βαλένθια. Ο Νιγηριανός στράικερ, πλέον, έχει σκοράρει σε 8 διαφορετικά πρωταθλήματα, ενώ στην Ελλάδα το πρώτο του γκολ στην Super League με την φανέλα του Ολυμπιακού το πέτυχε στην Τούμπα!

Όπως επισημαίνουν στην Ισπανία, ο 29χρονος επιθετικός, πριν από την Πριμέρα Ντιβισιόν είχε βρει δίχτυα σε Κίνα με την Τιαντζίν Τέντα (14 ματς-4γκολ), στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό (43 ματς-24 γκολ), στην Αγγλία με την Γουέστ Μπρομ (24 ματς-4 γκολ), στην Ουκρανία με την Ντιναμό Κιέβου (74 ματς-34 γκολ), στην Γαλλία με την Σοσό (52 ματς-17 γκολ), στην Ελβετία με την Ξαμάξ (55 ματς-23 γκολ), στη Νιγηρία με την Όσεαν Μπόις (13 ματς-10 γκολ) και με την Μπαγέλσα (19 ματς-6 γκολ).

Η αλήθεια είναι ότι στην Ελλάδα πέρασε ένα αρχικό στάδιο προσαρμογής πριν βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, αλλά το έκανε σε ένα σημαντικό παιχνίδι, καθώς σκόραρε στην έδρα του ΠΑΟΚ, όπως καλή ώρα παίζουν την Κυριακή οι «ερυθρόλευκοι».

Ήταν 6η αγωνιστική της σεζόν 2015-2016, όταν ο Ιντέγε εκμεταλλεύτηκε στην ασίστ του Φορτούνη και στο 27’ «έγραψε» το 0-1 πανηγυρίζοντας χαρακτηριστικά. Η σεμνή… τελετή είχε τελειώσει στο 36’, όταν ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στην Θεσσαλονίκη. Λίγες μέρες πριν ο Ολυμπιακός είχε περάσει θριαμβευτικά και από το Λονδίνο με νίκη 3-2 επί της Άρσεναλ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΙΝΤΕΓΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

Διαβάστε επίσης

Πρόσθετη παρέμβαση από τον Ολυμπιακό

Πρόσθετη παρέμβαση από τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός έχει έννομο συμφέρον από τη δίωξη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στα Γιάννενα - Από τον ΠΑΟΚ έκαναν τα ίδια πέρυσι, αλλά τους... ξενίζει τώρα αυτό.

Ο Αρετόπουλος στην Τούμπα

Ο Αρετόπουλος στην Τούμπα

Γνωστός έγινε από την ΕΠΟ ο διαιτητής που θα διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.