Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εγκώμια Ουσίγιος για Κούτρη και έκπληξη για Μίλιτς

Εγκώμια Ουσίγιος για Κούτρη και έκπληξη για Μίλιτς
Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018 - 18:38

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Πέρασε και τα ιατρικά τεστ ο Χρβόγε Μίλιτς και φέρεται να υπέγραψε μέχρι το τέλος της σεζόν στην Νάπολι και όπως τονίζουν στην Ιταλία, ο πρώην μπακ του Ολυμπιακού μπορεί να είναι και στην αποστολή για τον αγώνα με την Κάλιαρι την Δευτέρα.

Πάντως, σε εκείνον που έκανε έκπληξη η μετακίνηση του Κροάτη είναι ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Θρύλου, Μάριο Ουσίγιος, ο οποίος τον είχε φέρει στην Ελλάδα.

Ο Αργεντινός που πλέον έχει το ίδιο πόστο στην Μάλαγα μίλησε με εγκωμιαστικά λόγια για τον Κούτρη και δεν έκρυψε την απορία του…

«Για να είμαι ειλικρινής, έμεινα έκπληκτος. Δεν περίμενα μια τέτοια εξέλιξη μετά το τέλος της συνεργασίας του παίκτη με τον Ολυμπιακό», είπε ο Ουσίγιος στην ιστοσελίδα Tuttomercatoweb και εξήγησε:

«Ο Μίλιτς δεν πήρε ευκαιρίες στον Ολυμπιακό. Σίγουρα έπαιξε ρόλο ότι έκανε σπουδαία παιχνίδια ο Λεονάρντο Κούτρης, ο οποίος έγινε απόλυτος κυρίαρχος στην αριστερή πλευρά της άμυνας».

Όσο για το μέλλον ο Αργεντινός ευχήθηκε στον Μίλιτς: «Είναι καλό παιδί και σπουδαίος επαγγελματίας. Του εύχομαι καλή τύχη στη Νάπολι».

Διαβάστε επίσης

Αναβλήθηκε η υπόθεση του ΠΑΟΚ

Αναβλήθηκε η υπόθεση του ΠΑΟΚ

Θα εκδικαστεί στις 15/3, καθώς ο Ολυμπιακός υπέβαλε αίτημα η ομάδα της Θεσσαλονίκης να δικαστεί με βάση τον κανονισμό που προβλέπει αφαίρεση 3 βαθμών.