Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεφτυλιστείτε ελεύθερα: Εφαγαν μαζί στα Γρεβενά ο πεθερός του Αρετόπουλου με τους Τεβεκέλη, Πουρλιοτόπουλο

Ξεφτυλιστείτε ελεύθερα: Εφαγαν μαζί στα Γρεβενά ο πεθερός του Αρετόπουλου με τους Τεβεκέλη, Πουρλιοτόπουλο
Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018 - 09:29

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Για την ακρίβεια τέτοια πράγματα δεν γίνονται πουθενά στον κόσμο. Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και οι αρμόδιοι πρέπει να πάρουν θέση.

Η συνάντηση του πεθερού του Αρετόπουλου, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, Δημήτρη Τσιαμήτρου με τον σύμβουλο διαιτησίας του Ιβάν Σαββίδη και παράγοντα του ΠΑΟΚ, Μάλαμα Τεβεκέλη που πήγε μαζί με τον Πουρλιοτόπουλο , επίσης παράγοντα της ομάδας της Θεσσαλονίκης, στα Γρεβενά αποτελεί ή όχι σκάνδαλο; Αν ρωτήσετε εμάς, θα απαντήσουμε ότι είναι σκανδαλάρα. Το ραντεβού έγινε χθες το βράδυ στην παραδοσιακή ταβέρνα «Τάκας» και δεν κράτησαν ούτε τα προσχήματα.

Συνεπώς προκύπτει μεγάλο θέμα με την συγκεκριμένη συνάντηση, δεδομένου ότι ο Αρετόπουλος είναι ο διαιτητής του ντέρμπι, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός ή επειδή κάνουν… εξυγίανση δεν θα ασχοληθεί κανείς; Ο Τσιαμήτρος είναι πρώην διαιτητής και αρχιδιαιτητής της ΕΠΣ Γρεβενών και είναι φίλοι με τον Τεβεκέλη, όμως δεν γνώριζαν ότι η συγκεκριμένη συνάντησή τους θα προκαλέσει; Ο Πουρλιοτόπουλος είναι υπεύθυνος ακαδημιών του ΠΑΟΚ και παράλληλα …επισκέπτεται αρκετές ποδοσφαιρικές ενώσεις, ενώ πριν τη σκευωρία του Πλατανιά εθεάθη σε κεντρική πλατεία των Χανίων με παίκτες της κρητικής ομάδας.

Ο Αρετόπουλος πρέπει να παραιτηθεί από τον ορισμό του στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και μαζί του να φύγει και ο Περέιρα. Οι αρμόδιοι τι γνώμη έχουν για τις συναντήσεις με… άρωμα εξυγίανσης; Μήπως πρέπει να παρέμβουν η FIFA και η UEFA για να μας πουν και τι γίνεται;

Ο ίδιος, πάντως, μέσω του περιβάλλοντός του διαψεύδει τη συνάντηση, τονίζοντας ότι ο πεθερός του έχει προβλήματα υγείας.

Διαβάστε επίσης

Σφυρίζει 100-0 υπέρ του ΠΑΟΚ

Σφυρίζει 100-0 υπέρ του ΠΑΟΚ

Σε πέντε παιχνίδια ο Λαρισαίος Αρετόπουλος ευνόησε σκανδαλωδώς τον ΠΑΟΚ και έπρεπε να είναι εκτός πινάκων. Σε ένα έδωσε δυο πέναλτι, σε άλλο πήγε στην άσπρη βούλα για φάση εκτός περιοχής

Ανοχή τέλος από τον Σάββα

Ανοχή τέλος από τον Σάββα

Πού να τολμήσουν οι Γραμμένος, Περέιρα, Τριτσώνης, Κουκουλάκης να αποδεχθούν την πρόταση του Σάββα Θεοδωρίδη;