Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποφασισμένοι να ματώσουν για τη νίκη

Αποφασισμένοι να ματώσουν για τη νίκη
Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018 - 10:35

Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη βαθμολογία του φετινού πρωταθλήματος είναι κάτι το ασυνήθιστο τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για τους αντιπάλους του. Στον ΠΑΟΚ θέλουν να κάνουν φιέστα την ερχόμενη Κυριακή και έχουν καλλιεργήσει ένα κλίμα λες και πηγαίνει ομάδα της σειράς. Οι Πειραιώτες δεν ασχολούνται με όλη αυτή τη κατάσταση και εκείνο που τους ενδιαφέρει περισσότερο απ’ όλα είναι να προετοιμαστούν σωστά και να ανηφορίσουν στη Θεσσαλονίκη έτοιμοι για… μάχη.

Είναι αρκετοί εκείνοι που θεωρούν ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη πετάξει λευκή πετσέτα. Στο Ρέντη προπονητής και παίκτες προετοιμάζονται όλες αυτές τις ημέρες για το παιχνίδι της Τούμπας με απόλυτη ηρεμία και με κλειστά στόματα. Κανείς δεν λέει κουβέντα και όλοι κοιτάζουν τη δουλειά τους. Έχουν ακούσει πολλά κατά τη διάρκεια μίας δύσκολης σεζόν και έχουν αντιληφθεί πως είναι η τελευταία ευκαιρία για απαντήσεις.

Υπάρχει και το ματς με τον ΠΑΟ στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά αυτό με τον ΠΑΟΚ είναι το τελευταίο μεγάλο εκτός έδρας παιχνίδι που έχει να δώσει ο Ολυμπιακός στο φετινό πρωτάθλημα. Οι ποδοσφαιριστές διατηρούν χαμηλούς τόνους, έχουν αφοσιωθεί στη δουλειά τους και στη σωστή προετοιμασία του ματς. Όσοι θεωρούν πως θα ανέβουν στη Θεσσαλονίκη για τουρισμό είναι γελασμένοι.

«Δεν παρατάμε τίποτα, πηγαίνουμε για μάχη, θα ματώσουμε σε αυτό το παιχνίδι», είναι το κλίμα και οι ατάκες που ακούει κανείς εντός των τειχών του Ρέντη. Όσοι έχουν παρατηρήσει αυτές τις ημέρες υπάρχει μία ηρεμία στο προπονητικό κέντρο. Οι ποδοσφαιριστές δεν ασχολούνται με τίποτα άλλο εκτός από το ματς με τον ΠΑΟΚ. Το τι θα συμβεί την Κυριακή το βράδυ είναι μία άλλη ιστορία, η ουσία όμως είναι ότι άπαντες έχουν καταλάβει ότι αυτό το παιχνίδι είναι μία πολύ μεγάλη ευκαιρία.

Το θέλουν πολύ, ξέρουν τι δυσκολίες υπάρχουν και κρατούν όλοι τους τα στόματα κλειστά. Είναι ίσως από τις ελάχιστες φορές στο Ρέντη που υπάρχει τέτοια αφοσίωση σε ένα παιχνίδι. Ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία παίζουν το τελευταίο τους χαρτί σε ένα ματς που κρίνει πολλά και παράλληλα είναι ευκαιρία για απαντήσεις.

Διαβάστε επίσης

Σφυρίζει 100-0 υπέρ του ΠΑΟΚ

Σφυρίζει 100-0 υπέρ του ΠΑΟΚ

Σε πέντε παιχνίδια ο Λαρισαίος Αρετόπουλος ευνόησε σκανδαλωδώς τον ΠΑΟΚ και έπρεπε να είναι εκτός πινάκων. Σε ένα έδωσε δυο πέναλτι, σε άλλο πήγε στην άσπρη βούλα για φάση εκτός περιοχής