Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τι έχει ζητήσει ο Γκαρθία για τη μάχη της Τούμπας!

Τι έχει ζητήσει ο Γκαρθία για τη μάχη της Τούμπας!
Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018 - 12:54

Την Κυριακή διεξάγεται ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το πρωτάθλημα Ελλάδας. Οι Πειραιώτες κοντράρονται με τους Θεσσαλονικείς σε ένα πάρα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, έχοντας φυσικά τις δικές τους ελπίδες για απόσπαση ενός καλού αποτελέσματος. Ο Όσκαρ Γκαρθία από τη μεριά του, έχει πει ορισμένα πράγματα στους παίκτες και αφού τους έδειξε βίντεο, τους ζήτησε να τα πράξουν και στο γήπεδο.

Ποια είναι αυτά; Να γίνονται γρήγορες εναλλαγές της μπάλας, η ομάδα να πιέζει, να παθιαστεί και να παίξει με αποφασιστικότητα. Ζήτησε, μάλιστα, από τους παίκτες να έχουν το μυαλό τους και σε δύο παίκτες του ΠΑΟΚ, που είναι φορμαρισμένοι τούτη την περίοδο και δεν είναι άλλοι από τον Πέλκα και τον Μάτος.

Υπάρχουν και άλλα πράγματα που είπε στους παίκτες του ο Γκαρθία, όπως πχ. για τη δύναμη του ΠΑΟΚ στο ψηλό παιχνίδι και για αυτόν τον λόγο έδωσε ρητές εντολές σε μερικούς παίκτες να έχουν το νου τους και να προσέξουν αρκετούς τομείς στον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για τη μάχη της Τούμπας, θέλει να πάρει το καλό αποτέλεσμα και θα κάνει το παν για αυτό. Και μπορεί να το κάνει, καθώς έχει κι αυτός παίκτες που μπορούν να κάνουν τη ζημιά, όπως οι Οφόε, Ταχτσίδης, Μιραλάς και άλλοι πολλοί.

Διαβάστε επίσης

Μεγάλη διάκριση για Προτό! (pic)

Μεγάλη διάκριση για Προτό! (pic)

Ένας τέτοιος άνθρωπος, χαρακτήρας και τερματοφύλακας, δεν θα μπορούσε να λείπει από το πάνθεον των πορτιέρο της Άντερλεχτ.