Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα βοηθήσω την ομάδα να μείνει στην κατηγορία»

«Θα βοηθήσω την ομάδα να μείνει στην κατηγορία»
Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018 - 11:49

Στην Ελλάς Βερόνα παίζει εδώ και μερικές εβδομάδες ο Γιάγκος Βούκοβιτς. Ο Σέρβος, μετέβη δανεικός από τον Ολυμπιακό εκεί και σε νέες δηλώσεις του αποκάλυψε τα σχέδια που έχει για την ομάδα, αλλά και για τον εαυτό του.

«Το να σκοράρεις στο ντεμπούτο σου είναι φανταστικό. Σαν όνειρο θα έλεγα. Τα πράγματα εδώ πέρα δεν είναι εύκολα. Ωστόσο, είμαι εδώ για να τα δώσω όλα και να βοηθήσω την ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία», ανέφερε ο Βούκοβιτς και συνέχισε.

«Ξέρει τι συμβαίνει στην ομάδα, αλλά, οι άνθρωποί της μου έχουν ζητήσει να κάνω ό,τι μπορώ για να μην υποβιβαστούμε. Έτσι, και θα γίνει. Η ομάδα μπορεί να μην είναι ψηλά, όμως, είναι ενωμένη. Κανένας μας δεν πρόκειται να τα παρατήσει. Ο πρώτος μου στόχος είναι να βοηθήσω την Ελλάς Βερόνα να εκπληρώσει τους στόχους της και στη συνέχεια να πραγματοποιήσω καλές εμφανίσεις με την εθνική ομάδα της Σερβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

Διαβάστε επίσης

Μεγάλη διάκριση για Προτό! (pic)

Μεγάλη διάκριση για Προτό! (pic)

Ένας τέτοιος άνθρωπος, χαρακτήρας και τερματοφύλακας, δεν θα μπορούσε να λείπει από το πάνθεον των πορτιέρο της Άντερλεχτ.

Σφυρίζει 100-0 υπέρ του ΠΑΟΚ

Σφυρίζει 100-0 υπέρ του ΠΑΟΚ

Σε πέντε παιχνίδια ο Λαρισαίος Αρετόπουλος ευνόησε σκανδαλωδώς τον ΠΑΟΚ και έπρεπε να είναι εκτός πινάκων. Σε ένα έδωσε δυο πέναλτι, σε άλλο πήγε στην άσπρη βούλα για φάση εκτός περιοχής