Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εμειναν στο μηδέν

Εμειναν στο μηδέν
Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018 - 17:17

Ισόπαλο χωρίς σκορ (0-0) έληξε το παιχνίδι στα Γιάννινα ανάμεσα στον ΠΑΣ και τον Λεβαδειακό, για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Οι Ηπειρώτες είχαν την κατοχή της μπάλας, δημιούργησαν φάσεις στα καρέ των Βοιωτών, αλλά δεν κατάφεραν να τις μετατρέψουν σε γκολ και δεν μπόρεσαν να πάρουν το τρίποντο της νίκης.

Οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη έχασαν την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη και να μπουν στην πεντάδα! Από την άλλη, ο Λεβαδειακός έκανε ένα ακόμα βήμα για την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία και πολύ δύσκολα θα κινδυνέψει.

Μετά το πέρας της 23ης στροφής, ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται στην 6η θέση με 29 βαθμούς, ενώ οι Βοιωτοί είναι στην 11η θέση με 26 πόντους.

Oι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα 0

(Γιάννης Πετράκης): Bελλίδης, Βιντάλ (77' Γιάκος), Μπετρά (61' Χέλκβιστ), Γαρουφαλιάς, Μανθάτης, Χαλκιαδάκης (71' Νικολιάς), Μπέριος, Μιχαήλ, Καρανίκας, Αποστολόπουλος, Κόντε

Λεβαδειακός 0

(Ζοζέ Ανιγκό): Σωτηρίου, Αντιλέχου, Λεονάρντο (67' λ.τρ. Τριποτσέρης), Σουμπίνιο (76' Νίκας), Φαβάρο, Μαρκόβσκι, Νουάνκο, Γιακουμάκης, Ζαραδούκας (88' λ.τρ. Καραχάλιος), Μητρόπουλος, Τσαμπούρης

Διαβάστε επίσης

Συσπειρωμένος στη Θεσσαλονίκη

Συσπειρωμένος στη Θεσσαλονίκη

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στην μακεδονική πόλη για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και την συνόδευσαν υψηλόβαθμα στελέχη της διοίκησης.

Η αποστολή της... ΠΑΟΚάρας

Η αποστολή της... ΠΑΟΚάρας

Γνωστή έγινε η αποστολή της ομάδας με τα δύο ολόκληρα πρωταθλήματα Ελλάδας, για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Εκτός... τρεις

Εκτός... τρεις

Ιγκόρ, Μαρτίνς και Σεμπά δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα ενάντια στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.