Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΑΙΣΧΗ στο Περιστέρι! Χάρισε δύο κόκκινες στην ΑΕΚ ο Σιδηρόπουλος… (vid)

ΑΙΣΧΗ στο Περιστέρι! Χάρισε δύο κόκκινες στην ΑΕΚ ο Σιδηρόπουλος… (vid)
Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018 - 22:16

Δεν υπάρχουν αυτά που έγιναν στο Περιστέρι στο ματς του Ατρομήτου με την ΑΕΚ…

Ο Σιδηρόπουλος έκανε τα πάντα για να πάρει αποτέλεσμα η ΑΕΚ, χαρίζοντας όχι μία αλλά δύο κόκκινες στους «κιτρινόμαυρους». Ο… κορυφαίος έκλεισε τα μάτια στο 83’ σε κόκκινη μαρς του Μοράν ο οποίος έδωσε αγκωνιά στον Ουαρντά και θα έπρεπε να δεχτεί την απευθείας κόκκινη κάρτα, ενώ είχε και κίτρινη. Και σαν να μην έφτανε αυτό λίγα λεπτά αργότερα sto 85' κοίταζε αλλού, όταν ο Λιβάγια χτύπησε αρχικά τον Γιαννούλη και στη συνέχεια τον Γιαννιώτη, δίνοντας από μία κίτρινη κάρτα στους πρώτους 2, ενώ θα έπρεπε να είχε αποβάλει τον μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ.

Και όλα αυτά την ώρα που η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ έχει ανοίξει το σκορ στο 68’ σε μία φάση που ο Λιβάγια ξεκινάει από θέση οφσάιντ.

Να χαίρεστε τον κορυφαίο και τους βοηθούς τους… Αυτή είναι η εξυγίανση σας… Αναρωτιόμαστε φυσικά αν θα γράψει κανείς αντικειμενικός τίποτα για την αλλοίωση αποτελέσματος στο Περιστέρι; Αν και έχουν δείξει πολλές φορές ότι είναι επιλεκτικά ευαίσθητοι…

Πάντως, ακόμη και έτσι με ξεκάθαρη διαιτητική εύνοια δεν μπόρεσαν να πάρουν τους 3 βαθμούς της νίκης με τον Ατρόμητο να ισοφαρίζει το γκολ-παρωδία του Αραούχο με τον Ουαρντά στο 80' για το τελικό 1-1.

Δείτε το βίντεο με την αγκωνιά του Μοράν στον Ουάρντα:

Διαβάστε επίσης

Αναβλήθηκε η δίκη του οπαδού του ΠΑΟΚ- Εχει συλληφθεί άλλες 3 φορές στο παρελθόν…

Αναβλήθηκε η δίκη του οπαδού του ΠΑΟΚ- Εχει συλληφθεί άλλες 3 φορές στο παρελθόν…

Ο 27χρονος οπαδός που κατηγορείται ότι έριξε το αντικείμενο στο πρόσωπο του Οσκαρ Γκαρθία θα δικαστεί την Τετάρτη, αφού ζήτησε και πήρε αναβολή- Αξιοσημείωτο είναι ότι η σύλληψη του είναι η 4η και βρισκόταν στα επίσημα της Τούμπας.

Στο νοσοκομείο ο Γκαρθία!

Στο νοσοκομείο ο Γκαρθία!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έφυγε από το γήπεδο της Τούμπας και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να εξεταστεί, μετά το αντικείμενο που δέχθηκε στο πρόσωπο.

Δεν τη γλιτώνει

Δεν τη γλιτώνει

Η έκθεση της Αστυνομίας κάνει ξεκάθαρα λόγο πως ο αγώνας δεν ξεκίνησε, γιατί ο προπονητής του Ολυμπιακού τραυματίστηκε από ρίψη αντικειμένου.