Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η επική αφιέρωση του Κώστα Καραπαπά (pic, vid)

Η επική αφιέρωση του Κώστα Καραπαπά (pic, vid)
Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018 - 09:32

Νέα επική τοποθέτηση από τον Κώστα Καραπαπά. Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με ποστάρισμά του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, αναφέρθηκε στην εξυγίανση η οποία χτύπησε και πάλι στο Περιστέρι στην αναμέτρηση του Ατρομήτου με την ΑΕΚ, αλλά και στις τοποθετήσεις που έχουν κάνει οι Κάμπος και Μακ, αναφορικά με τα όσα συνέβησαν στο γήπεδο της Τούμπας, το βράδυ της Κυριακής.

Μάλιστα, το συνοδεύει με ένα βίντεο, στο οποίο υπάρχουν εικόνες από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στην Νάπολι στο γήπεδο της Τούμπας το 1988, και στην άλλη πλευρά όταν ο Θρύλος αντιμετώπισε την Μπαρτσελόνα την φετινή αγωνιστική χρονιά για το Champions League, και αναφέρει χαρακτηριστικά, «Όταν οι καλύτεροι του κόσμου ήρθαν στην Ελλάδα, τότε ο καθένας απέδειξε τον πολιτισμό του».

Δείτε το ποστάρισμά του:

«Την ίδια ώρα που η εξυγίανση χτύπησε στο Περιστέρι και πάλι με γκολ οφ σάιντ, κόκκινες που δε βγήκαν και έξι λεπτά καθυστερήσεις άνευ λόγου και αιτίας, οι άλλοι συνεχίζουν το κλάμα τους και προσπαθούν να μας τρελάνουν με αλεπάλληλες γκέλες σε όλα τα επίπεδα...

Κάτι απίθανοι παίκτες που έχουν παίξει μόνο σε χωριά, ΞΕΣΠΑΣΑΝ λέει (μετά απο 24 ώρες). Περίπου ανα τρίωρο τους έχουν βάλει βάρδια. Πάει π.χ. Φασούλας (βαζέλας πεταμένος που κάνει το γιουσουφάκι του Σαββίδη τώρα στο sdna) μετά Κάμπος και Μακ... Και πάει λέγοντας... Και τέλος πάντων επειδή έγινε και λόγος για ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ και δεν καταλάβατε, θα σας κάνω μια αφιέρωση, μπας και καταλάβετε...».

Διαβάστε επίσης

Δύο κατηγορητήρια και -6 για τον ΠΑΟΚ

Δύο κατηγορητήρια και -6 για τον ΠΑΟΚ

Η μη διεξαγωγή του αγώνα τιμωρείται με -3, λόγω του τραυματισμού του Γκαρθία και επίσης προβλέπεται επιπλέον ποινή -3 για τα επεισόδια στο περιβάλλοντα χώρο και των τραυματισμό αστυνομικών.

Κι όμως δεν είναι τελειωμένος ο Ολυμπιακός

Κι όμως δεν είναι τελειωμένος ο Ολυμπιακός

Βιάστηκαν να βγάλουν τον Θρύλο από τη μέση, αλλά τα πράγματα δεν τους ήρθαν βολικά. Τι γίνεται μέχρι το φινάλε, πως διαμορφώνεται η κατάσταση, ποια τα σενάρια κατάκτησης του τίτλου.

Στο νοσοκομείο ο Γκαρθία!

Στο νοσοκομείο ο Γκαρθία!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έφυγε από το γήπεδο της Τούμπας και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να εξεταστεί, μετά το αντικείμενο που δέχθηκε στο πρόσωπο.

Αναβλήθηκε η δίκη του οπαδού του ΠΑΟΚ- Εχει συλληφθεί άλλες 3 φορές στο παρελθόν…

Αναβλήθηκε η δίκη του οπαδού του ΠΑΟΚ- Εχει συλληφθεί άλλες 3 φορές στο παρελθόν…

Ο 27χρονος οπαδός που κατηγορείται ότι έριξε το αντικείμενο στο πρόσωπο του Οσκαρ Γκαρθία θα δικαστεί την Τετάρτη, αφού ζήτησε και πήρε αναβολή- Αξιοσημείωτο είναι ότι η σύλληψη του είναι η 4η και βρισκόταν στα επίσημα της Τούμπας.