Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέο βίντεο από την ρίψη του αντικειμένου στο πρόσωπο του Γκαρθία (vid)

Νέο βίντεο από την ρίψη του αντικειμένου στο πρόσωπο του Γκαρθία (vid)
Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018 - 10:54

Ο Οσκαρ Γκαρθία το βράδυ της Κυριακής γνώρισε τι εστί ελληνικό ποδόσφαιρο. Η αλήτικη ρίψη του ρολού ταμειακής μηχανής στο πρόσωπό του από οπαδό του ΠΑΟΚ, ο οποίος θα δικαστεί μάλιστα την Τετάρτη ήρθε να προστεθεί σε ακόμη ένα περιστατικό βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Βέβαια, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν ζήτησαν ποτέ ένα συγνώμη προς τους «ερυθρόλευκους» και προς τον Ισπανό τεχνικό, υποστηρίζοντας ότι η ρίψη του αντικειμένου προήλθε μέσα στο πλαίσιο του τελετουργικού των οπαδών της ομάδας τους. Αυτό μάλιστα είχε τονίσει και σε δηλώσεις του ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος. Χαρακτηριστικά είχε επισημάνει «Εκείνη τη στιγμή υπάρχει ένα τελετουργικό που οι οπαδοί πετάνε χαρτάκια. Και όλο αυτό γίνεται αντί πυρσών, αντί αντικειμένων».

Η υποστηρικτή γραμμή του ΠΑΟΚ, ωστόσο, έπεσε σαν χάρτινος πύργος μετά το νέο βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο από τα επίσημα της Τούμπας, στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα ότι η ρίψη δεν έγινε σε καμία περίπτωση σε κανένα τελετουργικό, αλλά αντίθετα ο συγκεκριμένος χούλιγκαν προσπάθησε και τελικά κατάφερε να χτυπήσει τον προπονητή του Ολυμπιακού, καταδικάζοντας με αυτό τον τρόπο την ομάδα του.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης

ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ οφσάιντ το γκολ της ΑΕΚ… (vid)

ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ οφσάιντ το γκολ της ΑΕΚ… (vid)

Της εξυγίανσης το κάγκελο στο Περιστέρι, με τον βοηθό του Σιδηρόπουλου, Καρσιώτη να κλείνει τα μάτια στο 68' και να μην υποδεικνύει οφσάιντ στο γκολ του Αραούχο, σε μία φάση που ξεκίνησε με τον Λιβάγια να είναι εκτεθειμένος.

Κι όμως δεν είναι τελειωμένος ο Ολυμπιακός

Κι όμως δεν είναι τελειωμένος ο Ολυμπιακός

Βιάστηκαν να βγάλουν τον Θρύλο από τη μέση, αλλά τα πράγματα δεν τους ήρθαν βολικά. Τι γίνεται μέχρι το φινάλε, πως διαμορφώνεται η κατάσταση, ποια τα σενάρια κατάκτησης του τίτλου.

Δύο κατηγορητήρια και -6 για τον ΠΑΟΚ

Δύο κατηγορητήρια και -6 για τον ΠΑΟΚ

Η μη διεξαγωγή του αγώνα τιμωρείται με -3, λόγω του τραυματισμού του Γκαρθία και επίσης προβλέπεται επιπλέον ποινή -3 για τα επεισόδια στο περιβάλλοντα χώρο και των τραυματισμό αστυνομικών.