Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ίσως μετανιώσετε για τη σημερινή σας ανάρτηση» (pics)

«Ίσως μετανιώσετε για τη σημερινή σας ανάρτηση» (pics)
Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018 - 15:06

Τη δική του απάντηση στην Έλενα Ακρίτα, που και αυτή, όπως και ο Γιώργος Σαββίδης, ειρωνεύτηκαν τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία, έδωσε ο Κώστας Καραπαπάς. Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ανάρτησε το παρακάτω μήνυμα και άξιο αναφοράς πραγματικά αποτελεί πως υπάρχουν άνθρωποι που ειρωνεύονται έναν τραυματία.

Αναλυτικά το μήνυμά του

Μου έκανε εντύπωση η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα που ειρωνεύεται τον προπονητή μας και λέει ότι την... χτύπησε ξώφαλτσα μια χαρτοπετσέτα και ζει από θαύμα.

Κυρία Elena Akrita ευχόμαστε όλοι, ειλικρινά, να μην σας πετάξουν από απόσταση κλειστό ρολό ταμειακής μηχανής στο πρόσωπο γιατί τότε θα καταλάβετε τη διαφορά από τη χαρτοπετσέτα...

Και ίσως μετανιώσετε για τη σημερινή σας ανάρτηση και την αναφορά σας με αυτό τον τρόπο σε έναν άνθρωπο που χειρουργήθηκε πριν λίγες μέρες, έναν άνθρωπο που προέρχεται από την ποδοσφαιρική σχολή της Μπαρτσελόνα και έπρεπε να υποστεί τη «φιλοξενία» της αγαπημένης σας ομάδας...


Λίγο αργότερα, ανάρτησε τα παρακάτω μηνύματα


Διαβάστε επίσης

Και τώρα, ΠΑΟ!

Και τώρα, ΠΑΟ!

Σιγά-σιγά, στον Ολυμπιακό προσπαθούν να ξεχάσουν τα όσα έγιναν με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και να επικεντρωθούν στον αγώνα με τον ΠΑΟ.

Με τον Ίβιτς δεν τα έγραφες αυτά (pics)

Με τον Ίβιτς δεν τα έγραφες αυτά (pics)

Με ποσταρίσματά του στα social media, ο Γιώργος Σαββίδης ειρωνεύεται τον τραυματία προπονητή του Ολυμπιακού. Και μετά λένε ποιος φταίει για τη βία στα γήπεδα.

Μονίμως, προβληματικός!

Μονίμως, προβληματικός!

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει την ικανότητα ή τη θέληση να διοργανώσει σοβαρό αγώνα. Πάει και τελείωσε. Τόσα χρόνια τα ίδια και τα ίδια, πάντα με τον Ολυμπιακό.