Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ήμασταν έτοιμοι να παίξουμε»

«Ήμασταν έτοιμοι να παίξουμε»
Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018 - 12:03

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός ήταν έτοιμος να παίξει στην Τούμπα, αλλά τραυματίστηκε ο Όσκαρ Γκαρθία, μίλησε ο Ούρος Τζούρτζεβιτς. Ο Σέρβος στράικερ τόνισε πως κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει τον Θρύλο στη μάχη του τίτλου και πως είναι μέσα στο κόλπο του τίτλου.

«Δεν φοβήθηκε κανένας μας. Ήμασταν έτοιμοι να παίξουμε, αν το αποφάσιζε ο διαιτητής. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν σπουδαία, μέχρι ο προπονητής μας να χτυπηθεί από τις κερκίδες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τζούρτζεβιτς στην «Alo.rs» και συνέχισε.

«Τώρα επικεντρωνόμαστε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό για την επόμενη αγωνιστική. Το πιο σημαντικό είναι ότι παραμένουμε στην κούρσα του πρωταθλήματος. Έχουμε καλή ομάδα, ικανή να υπερασπιστεί τον τίτλο. Υπάρχει ανταγωνισμός. Εκτός των τριών πρωτοπόρων, υπάρχει ακόμη ο Παναθηναϊκός, ο Ατρόμητος, ο Πανιώνιος. Θα υπάρχουν πολλά ντέρμπι μέχρι το τέλος. Κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει τον Ολυμπιακό».

Τέλος, για το γεγονός πως δεν παίζει συχνά, ανέφερε. «Ο κόουτς κάνει συχνό ροτέισον και ο "ανταγωνιστής μου" Ανσαριφάρντ, είναι πρώτος σκόρερ στην κατηγορία. Δεν αισθάνομαι άνετα στον πάγκο, αλλά είμαι επαγγελματίας και αυτό δεν τίθεται σε αμφισβήτηση. Δουλεύω σκληρά και περιμένω της ευκαιρία μου. Εύχομαι να εκμεταλλευτώ κάθε λεπτό που θα μου δοθεί».

Διαβάστε επίσης

Ένα μεγάλο μπράβο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ! (vid)

Ένα μεγάλο μπράβο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ! (vid)

Η ειρωνεία του Γιώργου Σαββίδη και της Έλενας Ακρίτα, ήταν αυτό που ζητούσαν στον ΠΑΟΚ, ώστε να συνεχίσουν αυτό που... έσπειραν. Και ένα μπράβο για το #PrayForOscar...

«Συνδέθηκε με την αλητεία» (pic)

«Συνδέθηκε με την αλητεία» (pic)

Χωρίς λόγια και περαιτέρω σχολιασμό, η ανάρτηση του Κώστα Καραπαπά, για την πραγματικά άτυχη ανάρτηση του βίντεο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Το μυαλό στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ

Το μυαλό στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ

Πήγε στο Ρέντη το πρωί ο Όσκαρ Γκαρθία, όμως, το ιατρικό επιτελείο δεν του επέτρεψε να κάνει την προπόνηση, αλλά μόνο να την παρακολουθήσει.