Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κλείστε τη ζούγκλα να τελειώνουμε επιτέλους...

Κλείστε τη ζούγκλα να τελειώνουμε επιτέλους...
Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018 - 15:53

Το μόνιμο πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι ο ΠΑΟΚ. Απλά τα πράγματα. Πάντα οι οπαδοί τους κάνουν ντου και μαγκιές και επειδή ποτέ δεν έχουν ομάδα, τα ρίχνουν αλλού. Μια ζωή αυτό έκαναν από τον ΠΑΟΚ. Γνωρίζουν πως απλά δεν μπορούν γενικότερα να κάνουν τίποτα και για αυτό έχουν πάντοτε προβλήματα, όταν υπάρχει σοβαρός αγώνας.

Η καλύτερη λύση θα ήταν να την κλείσουν την Τούμπα. Μια και καλή. Οριστικά. Για να τελειώνουμε. Είδατε όταν ήταν τιμωρημένοι και χωρίς κόσμο; Τίποτα δεν γινόταν. Με το που πήγε ο κόσμος εκεί και συνάμα ο Ολυμπιακός, να σου και τα επεισόδια από τους χούλιγκαν που σουλατσάρουν κάθε λίγο και λιγάκι.

Αρκετά πια. Και εδώ που τα λέμε, κάποτε δεν είχαν πει από τον ΠΑΟΚ να πάρουν την ομάδα και να φύγουν από το πρωτάθλημα; Αυτή θα ήταν η Νο.2 καλύτερη λύση. Στο καλό έπρεπε να σας πούμε και να μας γράφετε. Δεν μας νοιάζει καθόλου πού θα πηγαίνατε, αρκεί να ηρεμούσαμε επιτέλους από εσάς, που ό,τι και να κάνετε, όπου και να παίζετε, δεν μπορείτε να διοργανώσετε αγώνα.

TAGS

Διαβάστε επίσης

Ομόφωνα αθώος ο Κουντούρης

Ομόφωνα αθώος ο Κουντούρης

Ομόφωνα αθώος κρίθηκε ο Μιχάλης Κουντούρης στη δίκη του Koriopolis, η οποία ξεκίνησε την 21/10/2016 και ολοκληρώθηκε σήμερα (28/2/2018).

Το πιο ισχυρό «ελατήριο»…

Το πιο ισχυρό «ελατήριο»…

Ό,τι κι αν γίνει, όσα μαγειρέματα κι αν πέσουν, ο Ολυμπιακός κερδισμένος θα είναι. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος.