Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τί στο καλό έκαναν οι παρατηρητές στην Τούμπα;

Τί στο καλό έκαναν οι παρατηρητές στην Τούμπα;
Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018 - 14:42

Όσες ημέρες και να περάσουν, πάντα θα υπάρχει κάτι που θα βγαίνει στο φως της δημοσιότητας από τις ανοησίες, τα λάθη, αλλά και τα κωμικοτραγικά που έγιναν στην Τούμπα την Κυριακή. Η ζούγκλα σε όλο της το μεγαλείο. Μόνο ο... Ταρζάν έλειπε. Αλλά ο Λούμπος Μίχελ, κανονικά, εκεί στη θέση του. Προς τι όλο αυτό; Μα ο παράγοντας του ΠΑΟΚ ήταν τιμωρημένος, όπως γράφει το ρεπορτάζ.

Είχε τιμωρηθεί με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 30 ημέρες. Βέβαια, επειδή εκεί στη Θεσσαλονίκη έχουν καλούς δικηγόρους, θα πουν πως άλλο ο αγωνιστικός χώρος, άλλο το χορτάρι, άλλο ο πάγκος, άλλο η φυσούνα, άλλο η εξέδρα και άλλο το ένα και το άλλο.

Η φωτογραφία που βλέπετε, είναι από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, που δεν έγινε ποτέ βέβαια. Ο τιμωρημένος Μίχελ, εκεί, στη θέση του, σαν τον γιατρό ΠΑΟΚτζή, που είναι πάντα σε ετοιμότητα. Καλό θα ήταν λοιπόν να αναρωτηθούμε κι εμείς τι στο καλό έκαναν οι παρατηρητές στην Τούμπα.

Ή τι είδαν τουλάχιστον; Το σκουτεράκι δεν το είδαν. Ολόκληρο Μίχελ, ούτε αυτόν τον είδαν; Αφού δεν τα είδαν όλα αυτά, ας πάνε σπίτια τους οι άνθρωποι. Αφού δεν κάνουν τίποτα...

Διαβάστε επίσης

Και ο Μιραλάς στο... κόλπο

Και ο Μιραλάς στο... κόλπο

Και ο Βέλγος αναμένεται να έχει σημαντικό ρόλο στο κυριακάτικο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟ, πέραν του Μάριν.