Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι Βέλγοι ξεχωρίζουν τους Ζέτερμπεργκ, Προτό και Ζιλέ

Οι Βέλγοι ξεχωρίζουν τους Ζέτερμπεργκ, Προτό και Ζιλέ
Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018 - 16:56

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Αποτελεί κοινή πρακτική των μεγάλων ομάδων να επενδύουν σε νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και πολλές φορές να τους δίνουν δανεικούς, αν θεωρούν ότι δεν είναι έτοιμοι. Κατά τους Βέλγους υπάρχουν 5 ποδοσφαιριστές της Άντερλεχτ που έχουν ξεχωρίσει και κατά σύμπτωση οι 3 έχουν φορέσει (οι δύο συνεχίζουν να φοράνε) την φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Παρ Ζέτερμπεργκ, ο Σίλβιο Προτό και ο Γκιγιόμ Ζιλέ αποτελούν παίκτες ενός κλειστού κλαμπ μιας πεντάδας μαζί τους Κουγιατέ και Κανού, που κατάφεραν να επιστρέψουν και να διακριθούν στους «μωβ», οι οποίοι τους είχαν παραχωρήσει ως δανεικούς.

Όπως επισημαίνεται στο αφιέρωμα-ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Het Laatsee Nieuws, με αφορμή την επιστροφή του Θελίν στην Άντερλεχτ μετά τον δανεισμό του, μόλις 5 ποδοσφαιριστές μέχρι τώρα κατάφεραν να γυρίσουν στην ομάδα των Βρυξελών, έπειτα από… ενοικίαση και διέπρεψαν.

Ο ένας είναι ο Παρ Ζέτερμπεργκ, ο παλαίμαχος Σουηδός μεσοεπιθετικός, που κέρδισε τίτλους και στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό, ήταν ένας ποδοσφαιριστής που το παρουσιαστικό δεν εντυπωσίαζε, αλλά μέσα στο γήπεδο έφτιαχνε με τα… γλυκά του πόδια το παιχνίδι της ομάδας του.

Οι άλλοι δύο αποκτήθηκαν το καλοκαίρι από τον Θρύλο. Τόσο ο Προτό, όσο και ο Ζιλέ είχαν δοθεί δανεικοί σε νεαρή ηλικία από την Άντερλεχτ, αλλά επέστρεψαν και θριάμβευσαν με τους «μοβ».

Το κοινό στοιχείων όλων αυτών των παικτών, και όχι μόνο όσων φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού, είναι ο ισχυρός χαρακτήρας, η επιμονή και το γεγονός ότι δεν τα παράτησαν ποτέ, ακόμα και όταν αμφισβητήθηκε το ταλέντο τους.

Διαβάστε επίσης

Αποκαλυπτικό βίντεο δείχνει τον χούλιγκαν του ΠΑΟΚ να πετάει το ρολό στον Γκαρθία και να πανηγυρίζει με χειρονομίες!

Αποκαλυπτικό βίντεο δείχνει τον χούλιγκαν του ΠΑΟΚ να πετάει το ρολό στον Γκαρθία και να πανηγυρίζει με χειρονομίες!

Βίντεο στο διαδίκτυο, δείχνει ξεκάθαρα πως ο μάγκας της ζούγκλας, όχι μόνο πέταξε το ρολό στον Γκαρθία, έχοντάς τον σημάδι, αλλά έκανε και χειρονομία μετά - Αυτό, για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ που προσπαθεί να βγάλει ψεύτες, όλη την Ελλάδα.

Και ο Μιραλάς στο... κόλπο

Και ο Μιραλάς στο... κόλπο

Και ο Βέλγος αναμένεται να έχει σημαντικό ρόλο στο κυριακάτικο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟ, πέραν του Μάριν.