Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Όλα εξαρτώνται από εμάς»

«Όλα εξαρτώνται από εμάς»
Κυριακή, 4 Μαρτίου 2018 - 12:50

Ο ΠΑΟ αποτελεί τον αποψινό αντίπαλο του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα Ελλάδας. Οι Πειραιώτες, οι οποίοι είναι κοντά, αλλά και... μακριά ταυτόχρονα, θέλουν τη νίκη με την οποία θα καταφέρουν να πάρουν το παιχνίδι και να μείνουν ζωντανοί στη μάχη της διεκδίκησης του τίτλου. Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος και θα προσπαθήσει να φτάσει στην επιτυχία.

Το σύνθημα που επικρατεί αυτές τις ημέρες στο Ρέντη, είναι πως όλα εξαρτώνται από τους Πειραιώτες. Και για τον αποψινό αγώνα, αλλά και για αυτούς που θα ακολουθήσουν και συνεπώς για το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με ποιότητα, οι παίκτες πιστεύουν σε αυτό, πιστεύουν δηλαδή στους εαυτούς τους και είναι διατεθειμένοι να εξαντλήσουν τις πιθανότητες.

Ο Θρύλος μας παίζει απόψε λοιπόν στον Ναό με τον ΠΑΟ, οι παίκτες, αλλά και όλοι θεωρούν πως το πρωτάθλημα δεν έχει κριθεί και προκειμένου να αυξήσουν τις πιθανότητές τους για τον όγδοο σερί τίτλο, θα τα δώσουν όλα έως το τέλος του πρωταθλήματος και από εκεί και πέρα, ό,τι καλύτερο βγει.

Διαβάστε επίσης

Το θέλει και ο Γκαρθία...

Το θέλει και ο Γκαρθία...

Οι λόγοι που ο προπονητής του Ολυμπιακού θέλει τη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ. Πολύ ήθελε και τη νίκη στην Τούμπα, αλλά οι χούλιγκαν δεν τον άφησαν.

Παραπάνω από τις διπλάσιες (vids)

Παραπάνω από τις διπλάσιες (vids)

Τον ΠΑΟ υποδέχεται απόψε στον Ναό ο Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα Ελλάδας και αξίζει να τονιστεί πως έχει τις διπλάσιες νίκες από τον αντίπαλό του.

Στην Ευρώπη θα... μετρούσαν την πληγή ή θα παρακαλούσαν για συγχώρεση και επιείκεια;

Στην Ευρώπη θα... μετρούσαν την πληγή ή θα παρακαλούσαν για συγχώρεση και επιείκεια;

Ο διασυρμός της ρητορικής του ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΠΑΟΚ, το σκουτεράκι του χουλιγκανισμού, η οπτική του «δίκαιο και σωστό» της διοίκησης Σαββίδη και η ερώτηση που τελειώνει το ασπρόμαυρο παραμύθι.