Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Εκτός περιοχής το μαρκάρισμα»

«Εκτός περιοχής το μαρκάρισμα»
Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2018 - 09:07

Ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο του ματς με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο έμεινε στο ισόπαλο 1-1.

Ο Οσκαρ Γκαρθία στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι η ομάδα του θα μπορούσε αν ήταν πιο επιθετική να σκοράρει και ένα 2ο τέρμα, κλειδώνοντας τη νίκη, ενώ αναφέρθηκε και στο πέναλτι που κέρδισε ο Παναθηναϊκός τονίζοντας ότι πρόκειται για μαρκάρισμα εκτός περιοχής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Οσκαρ Γκαρθία:

«Ήταν ένα παιχνίδι υπό τον έλεγχο μας. Μετά την αποβολή του ΠΑΟ δημιουργήσαμε κάποιες φάσεις και θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει και ένα 2ο γκολ αν ήμασταν πιο επιθετικοί. Στη συνέχεια ήταν μία δυσάρεστη στιγμή για εμάς. Από ότι μας έχουν μεταφέρει ήταν εκτός περιοχής το μαρκάρισμα στο πέναλτι του Παναθηναϊκού και αυτό μας κόστισε τη νίκη».

Αργότερα στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε:

Για το πέναλτι του Παναθηναϊκού: «Ναι, έχουμε την... ατυχία όταν υπάρχει μία αμφισβητούμενη φάση, πάντοτε αυτή η φάση να μην είναι υπέρ μας. Πιστεύω ότι είναι... ατυχία».

Για το ότι ο Παναθηναϊκός δημιούργησε φάσεις για να ισοφαρίσει: «Δεν έχουμε δει ομάδα που βρίσκεται σε φυσική κατάσταση τέτοια, να παίζει σε υψηλό ρυθμό σε όλα τα λεπτά του αγώνα. Πάντα στα τελευταία λεπτά χάνουμε τον ρυθμό μας. Είδαμε ότι είχαμε δύο καλές ευκαιρίες για να κλειδώσουμε το παιχνίδι, δυστυχώς είχαμε την ατυχία να μην ολοκληρωθούν οι φάσεις αυτές. Όμως σε τέτοιου είδους παιχνίδι, ο αντίπαλος με μισή ευκαιρία μπορεί να σε βλάψει. Δεν ήθελα να κάνω αλλαγές αμυντικών για να μην στείλω λάθος μηνύματα στην ομάδα. Προτίμησα να κάνω αλλαγές επιθετικών, όμως, αυτή η απόφαση μάς κόστισε, γιατί με αυτόν τον τρόπο χάσαμε το αποτέλεσμα».

Για το αν ο Ολυμπιακός μένει εκτός πρωταθλήματος και για τις ευκαιρίες του Τζούρτζεβιτς: «Εκτός από το πρωτάθλημα δεν είμαστε. Από τη στιγμή που υπάρχουν ακόμα περιθώρια, εμείς θα τα διεκδικήσουμε ως το τέλος. Διανύουμε την δυσκολότερη περίοδο για την ομάδα μας, όμως, θα παλέψουμε ως το τέλος. Ναι, αν η μία από τις δύο ευκαιρίες του Τζούρτζεβιτς ήταν γκολ, θα είχε κλειδώσει το αποτέλεσμα και θα λέγαμε άλλα τώρα».

Για τη φυσική κατάσταση: «Αυτό που έχω να πω είναι ότι από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα, είδα το πρόβλημα αυτό και ήταν σοβαρό. Όμως δεν είναι δική μου δουλειά να πω ποιος φταίει».

Για το αν είχε παράπονα από κάποιους αμυντικούς: «Όχι, απλώς ήθελα να δώσω το μήνυμα ότι δεν πάμε να παίξουμε αμυντικά, αλλά πάμε να κυνηγήσουμε ένα δεύτερο ή τρίτο γκολ. Δεν μας αρκεί το 1-0. Είμαστε μεγάλη ομάδα, θέλουμε πάντοτε να κυνηγάμε το δεύτερο γκολ».

Για τα διαιτητικά λάθη στα ντέρμπι και αν υπάρχει κι άλλος λόγος: «Σίγουρα θα πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας, να κοιτάξουμε τι συμβαίνει στην ομάδα μας, να δούμε αν οι παίκτες μας είναι καλύτεροι από τους παίκτες του Ολυμπιακού των προηγούμενων ετών ή των αντιπάλων. Είναι ματς που κρίνονται από μικρές λεπτομέρειες κι αυτές οι λεπτομέρειες μπορούν να κρίνουν αποτελέσματα».

Διαβάστε επίσης

Για γέλια και για κλάματα

Για γέλια και για κλάματα

Ο ανεκδιήγητος Ευαγγέλου με πέναλτι έξω από την περιοχή στέρησε από τον Ολυμπιακό την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο.

«Δείτε τι γίνεται όλη τη σεζόν»

«Δείτε τι γίνεται όλη τη σεζόν»

Ο Αλμπέρτο Μποτία αναφέρθηκε στα συνεχόμενα διαιτητικά λάθη που γίνονται κατά του Ολυμπιακού και τόνισε ότι το μαρκάρισμα του Ενγκελς στον Ινσούα ήταν εκτός περιοχής.