Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παρατεταμένο ντεφορμάρισμα

Παρατεταμένο ντεφορμάρισμα
Τρίτη, 6 Μαρτίου 2018 - 14:32

Από ένα άσχημο αποτέλεσμα με αντίπαλο τον ΠΑΟ προέρχεται ο Ολυμπιακός, που έμεινε στο 1-1 στον Ναό, πριν από μερικές ημέρες. Με έναν Ολυμπιακό, χωρίς πάθος στο παιχνίδι του και πολλούς παίκτες να μην καταφέρνουν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες ενός τέτοιου αγώνα. Διότι όπως έχει γραφτεί πολλάκις, ναι μεν ο ΠΑΟ δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά τα ντέρμπι αυτά έχουν ιδιαιτερότητες και είναι ντέρμπι.

Αξίζει να αναφερθεί από εκεί και πέρα, πως ο παίκτης με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα, είναι ο Αλεξί Ρομαό. Ο Τογκολέζος, μάλιστα, έχει τα περισσότερα λεπτά και από τον Σίλβιο Προτό. Το όνομα του Βέλγου αναφέρεται διότι σπανίως μια ομάδα δεν έχει πρώτο σε λεπτά τον τερματοφύλακά της, λόγω της ιδιαιτερότητας της θέσης.

Από τη στιγμή λοιπόν που ο Ρομαό είναι πρώτος από όλους, καταλαβαίνει κανείς πόσο έχει κουραστεί και για αυτόν τον λόγο είναι ντεφορμέ. Και αυτό έχει στοιχίσει στην ομάδα του Ολυμπιακού, που βλέπει, σε συνδυασμό με την... αφάνεια του Βαντίς Οτζίτζα Οφόε, έναν Ρομαό ανήμπορο να τα κάνει όλα μόνος του και φυσικά κουρασμένο, γεγονός που έχει επίπτωση στο κέντρο του Θρύλου.

Διαβάστε επίσης

Δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει τους βαθμούς που του αφαιρέθηκαν - Ακόμα είναι όλα ανοικτά έως ότου βγει η οριστική απόφαση.

Αυτοκριτική στο Ρέντη!

Αυτοκριτική στο Ρέντη!

Τι είπαν στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού οι παίκτες και τι μπορούν να κάνουν, ώστε να αντιστρέψουν την εικόνα τους έως το τέλος της σεζόν.