Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν τελείωσε η χρονιά…

Δεν τελείωσε η χρονιά…
Τρίτη, 6 Μαρτίου 2018 - 18:16

Ρεπό έχει δοθεί τη σημερινή ημέρα, Τρίτη (6/3) στους παίκτες του Ολυμπιακού από τον Όσκαρ Γκαρθία, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν την ευκαιρία να σκεφτούν κάποια πράγματα και να αποφορτιστούν από το βαρύ κλίμα που υπάρχει στο σύλλογο.

Ο Θρύλος είναι μαθημένος μόνο στις κούπες και το γεγονός ότι τη φετινή χρονιά τα πράγματα δεν έχουν πάει όπως θα έπρεπε έχει επηρεάσει άπαντες στην ομάδα.

Η διαιτησία και ο πόλεμος που δέχεται ο Ολυμπιακός από την αρχή της σεζόν δεν χωράει καμία αμφισβήτηση. Ωστόσο, είναι γεγονός ότι και οι παίκτες των Πειραιωτών δεν έχουν πραγματοποιήσει στα τελευταία ματς καλές εμφανίσεις, κάτι το οποίο οφείλουν να το αλλάξουν στα εναπομείναντα ματς της σεζόν.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να διεκδικήσουν μέχρι το τέλος ότι καλύτερο μπορούν και εφόσον έχουν μαθηματικές ελπίδες να παλέψουν ακόμη και για το πρωτάθλημα. Βέβαια, όλοι γνωρίζουν ότι είναι δύσκολο, όμως εκείνοι οφείλουν να κάνουν το 6 στα 6 μέχρι το τέλος, βελτιώνοντας την κατάσταση και φτάνοντας όσο πιο ψηλά γίνεται στο βαθμολογικό πίνακα.

Η χρονιά δεν έχει τελειώσει και αυτό πρέπει να γίνει αντιληπτό απ’ όλους, ώστε να τα δώσουν όλα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, δείχνοντας επιτέλους την αξία τους, η οποία τους έχει φέρει στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας, Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης

Εύκολο πρόγραμμα, με καλές εμφανίσεις

Εύκολο πρόγραμμα, με καλές εμφανίσεις

Έξι παιχνίδια απομένουν από εδώ και πέρα για τον Ολυμπιακό. Έξι ματς εύκολα, με υποδεέστερους αντιπάλους, στα οποία οι παίκτες οφείλουν να τα συνδυάσουν με καλή απόδοση.

Τότε σας άρεσε η απόφαση...

Τότε σας άρεσε η απόφαση...

Με τον ΠΑΟΚ είναι πραγματικά να γελάει κανείς. Κατακρίνουν τη δικαστή, που πέρυσι τους είχε δώσει το παιχνίδι με τον ΠΑΟ για τα όσα έγιναν στη Λεωφόρο.

Ρεπό... ηρεμίας...

Ρεπό... ηρεμίας...

Βαρύ το κλίμα στο Ρέντη αυτές τις ημέρες μετά το 1-1 με τον ΠΑΟ στον Ναό, με τον Όσκαρ Γκαρθία να έχει δώσει ρεπό σήμερα στους παίκτες του.

Δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει τους βαθμούς που του αφαιρέθηκαν - Ακόμα είναι όλα ανοικτά έως ότου βγει η οριστική απόφαση.