Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η διοίκηση έστειλε το μήνυμα

Η διοίκηση έστειλε το μήνυμα
Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2018 - 12:18

Ο Ολυμπιακός παλεύει για τη φετινή κατάκτηση του τίτλου και μπορεί τα πράγματα να είναι πιο δύσκολα από κάθε άλλη χρονιά, αλλά οι παίκτες είναι αποφασισμένοι όλοι να προσπαθήσουν και να κερδίσουν όλα τα παιχνίδια που απομένουν, προκειμένου να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο. Βέβαια και η εικόνα τους θα πρέπει να είναι διαφορετική.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού λοιπόν, θα πρέπει να καταλάβουν σε ποια ομάδα παίζουν, τι μπορούν να κάνουν και να σοβαρευτούν, δείχνοντας ένα καλό πρόσωπο έως το τέλος της σεζόν. Αν θέλουν ορισμένοι να είναι και του χρόνου στο ρόστερ. Η αδιαφορία είναι άγνωστη λέξη από εδώ και πέρα και όλοι κρίνονται.

Απομένουν ακόμα έξι αγώνες έως τη λήξη της περιόδου και οι παίκτες πρέπει να δείξουν μια άλλη εικόνα. Έξι ματς με εύκολους θεωρητικά αντιπάλους, με ομάδες που είναι σαφώς υποδεέστερες από τον Ολυμπιακό, άρα παρουσιάζεται μια πρώτης τάξεως ευκαιρία σε όλους να κλείσουν αυτή την παρατεταμένη άσχημη περίοδο θετικά και να ολοκληρώσουν το πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Διαβάστε επίσης

Εξηγήσεις από Γκαρθία

Εξηγήσεις από Γκαρθία

Η διοίκηση ζήτησε εξηγήσεις από τον Ισπανό τεχνικό για την άσχημη εικόνα της ομάδας. Και αυτός κρίνεται από εδώ και πέρα, όπως όλοι.

Αυτός είναι ο Μαντί Καμαρά!

Αυτός είναι ο Μαντί Καμαρά!

Διαβάστε περισσότερα στοιχεία για τον παίκτη από τη Γουϊνέα, που σύμφωνα με τους Γάλλους, αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό.

«Ούτε στη Βόρεια Κορέα» (pics)

«Ούτε στη Βόρεια Κορέα» (pics)

Οι τοποθετήσεις του Κώστα Καραπαπά στο facebook σχετικά με τα όσα λίαν επιεικώς κωμικοτραγικά συμβαίνουν στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και στην ελληνική… τηλεόραση.