Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλοι στην… πρίζα

Όλοι στην… πρίζα
Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2018 - 09:23

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Το εμπόδιο του Πλατανιά στην Κρήτη δεν θεωρείται υψηλό για τον Ολυμπιακό, όμως η διάθεση του Όσκαρ Γκαρσία είναι να δώσει ευκαιρίες και σε παίκτες που δεν έχει χρησιμοποιήσει πολύ. Άπαντες στην ομάδα βρίσκονται στην… πρίζα, καθώς αύριο στις 16:00 θα εκδικαστεί η έφεση για την αφαίρεση των 3 βαθμών από το ματς με την ΑΕΚ.

Ο Ισπανός προπονητής εξήγησε στους ποδοσφαιριστές ότι είναι διατεθειμένος στις 6 αγωνιστικές που απομένουν να δει κι άλλους, στους οποίους δεν έδωσε πολλές ευκαιρίες στο δίμηνο που βρίσκεται στην ομάδα. Προς το παρόν, πάντως, κοιτάζει να προστατεύει τις σκέψεις του μη δείχνοντας στις προπονήσεις τι σκοπό έχει.

Το ευχάριστο για τον Γκαρσία είναι ότι έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του και πως δεν υπάρχουν τραυματισμοί. Ο 46χρονος τεχνικός βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με την… διοίκηση για τις κρίσεις του, εξού και η συχνή παρουσία του Γιάννη Βρέντζου στο Ρέντη το τελευταίο διάστημα.

Βεβαίως, το ζητούμενο είναι να συνδυαστούν αυτές οι αλλαγές στην 11άδα και με νικηφόρα αποτελέσματα, επειδή στο νομικό επιτελείο ευελπιστούν αύριο να ανατρέψουν την κατάσταση. Και θα είναι μια πολύ μεγάλη νίκη για τον Ολυμπιακό, διότι εφόσον πάρει τους βαθμούς που του έχουν αφαιρεθεί θα μειώσει στους 4 πόντους την διαφορά από την ΑΕΚ, η οποία δοκιμάζεται στην Τούμπα την Κυριακή.

Πάντως, ανεξαρτήτως της δικαστικής «μάχης», στον Ολυμπιακό έχουν συνειδητοποιήσει ότι υπάρχει η ανάγκη για καλά αποτελέσματα μέχρι το τέλος της χρονιάς για να μην επιβαρυνθεί ακόμα περισσότερο η κατάσταση. Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα έχει παρουσιαστεί πολύ κατώτερη του αναμενομένου και στην ουσία οι μεταγραφές του Ιανουαρίου δεν είχαν την επίδραση που ευελπιστούσε η διοίκηση.

Ο Ιγκόρ Σίλβα δεν έχει αγωνιστεί καθόλου, όπως και ο γκολκίπερ, Ίβουσιτς. Ο Μιραλάς δεν έκανε την διαφορά μέχρι τώρα και μάλιστα δεν έχει καν σκοράρει, ενώ ο Χατζισαφί δεν έχει αποδείξει ότι είναι καλύτερος του Κούτρη.

Διαβάστε επίσης

Στον Ναό το AHIF

Στον Ναό το AHIF

Την Ελλάδα και τον Ναό θα επισκεφτεί το Ελληνοαμερικανό Ίδρυμα το καλοκαίρι.

Εχει… θέματα ο ορισμός Τζοβάρα

Εχει… θέματα ο ορισμός Τζοβάρα

Η προκλητική διαιτησία του ρέφερι της ΕΠΣ Φθιώτιδας, ο οποίος θα σφυρίξει Πλατανιάς-Ολυμπιακός και τα δώρα των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ στη χοροεσπερίδα της Λαμίας

«Υψηλού επιπέδου ο Βιάνα»

«Υψηλού επιπέδου ο Βιάνα»

Το εγκώμιο του Βραζιλιάνου σέντερ μπακ έπλεξε ο προπονητής της Μπράγκα και περιμένει ότι η ομάδα του θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς που έχει βάλει ο Ολυμπιακός.