Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γεμάτο «οπλοστάσιο»

Γεμάτο «οπλοστάσιο»
Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2018 - 13:48

Με τον Πλατανιά παίζει την Κυριακή στις 15:00 στα Χανιά ο Ολυμπιακός για τη Super League και θέλει φυσικά τη νίκη για να επιστρέψουν τα χαμόγελα στο Ρέντη. Όλοι θέλουν τη νίκη στην ομάδα και όλοι οφείλουν να εμφανιστούν σοβαροί και να αποσπάσουν το καλό αποτέλεσμα. Με τον Όσκαρ Γκαρθία να βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει κανονικά σε όλους τους παίκτες του.

Βέβαια, επειδή δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα εδώ και λίγο καιρό ο Ολυμπιακός, θα πρέπει και οι παίκτες θα το εκμεταλλευτούν αυτό και να δείξουν στο γήπεδο, πως όταν είναι πλήρεις, μπορούν να κερδίζουν. Γιατί τώρα τελευταία και πλήρεις που είναι, έχουν εμφανιστεί κάποια σημάδια που δεν έχουν κάνει καλό στην ομάδα.

Το 6/6 πρέπει να αρχίσει από αυτό το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, ώστε να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί. Η αρχή αυτού του σερί που έχει βάλει στόχο η ομάδα, αρχίζει με τον Πλατανιά στα Χανιά, νωρίς την Κυριακή και όπως έχει γραφτεί ουκ ολίγες φορές τώρα τελευταία, η ομάδα θέλει τη νίκη, αλλά θα πρέπει να τη συνδυάσει και με μια καλή εμφάνιση, πειστική.

Διαβάστε επίσης

«Στόχος το 6/6»

«Στόχος το 6/6»

Ο Μπιορν Ένγκελς μίλησε για τον στόχο του Ολυμπιακού από εδώ και πέρα και ανέφερε πως η ομάδα θα προσπαθήσει να κερδίσει όλα τα παιχνίδια.

Απανωτά τα τετ-α-τετ

Απανωτά τα τετ-α-τετ

Με τον Γκιγιόμ Ζιλέ είχε συζήτηση χθες στο γραφείο του ο Όσκαρ Γκαρθία, ο οποίος δεν έχει δει μόνο αυτόν, το τελευταίο διάστημα, αλλά και πολλούς άλλους παίκτες.