Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ίσως κληθεί ξανά στην Κολομβία ο Πάρντο»

«Ίσως κληθεί ξανά στην Κολομβία ο Πάρντο»
Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018 - 12:47

Περιοδεία είχε κάνει τον περασμένο Νοέμβριο στην Ασία η Κολομβία. Στην αποστολή είχε κληθεί και ο Φελίπε Πάρντο, ο οποίος είχε σκοράρει κιόλας σε ένα παιχνίδι από τα δύο που είχαν δώσει οι Λατινοαμερικανοί.

Μπορεί ο Πάρντο να είχε κληθεί τότε, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και τώρα, καθώς απουσιάζει από τις κλήσεις του Χοσέ Πέκερμαν για τις φιλικές αναμετρήσεις με Γαλλία και Αυστραλία, που θα γίνουν στην Ευρώπη στις 23 και τις 27 Μαρτίου αντίστοιχα.

Φαίνεται λοιπόν πως η κατάσταση για τον Πάρντο να βρεθεί στο επερχόμενο Μουντιάλ με την Εθνική του ομάδα δεν είναι τόσο θετική, με την ιστοσελίδα as.com να γράφει, όμως πως πολλά μπορούν να αλλάξουν.

«Ο ακραίος δεν βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο που βρισκόταν πέρυσι με τον Ολυμπιακό, αλλά εξακολουθεί να είναι σημαντικός για τους Έλληνες. Στο 2018 έχει αγωνιστεί σε οκτώ παιχνίδια για το πρωτάθλημα, χωρίς να έχει σκοράρει, ενώ στα τέσσερα από αυτά ήταν αλλαγή. Με την ομάδα του Πέκερμαν έχει τρία παιχνίδια, ένα για τα προκριματικά και εκείνα με τη Νότια Κορέα και την Κίνα. Με την απουσία του Χουάν Γκιγιέρμο Κουαδράδο λόγω τραυματισμού, όμως, αυτός ο παίκτης μπορεί να κληθεί ξανά».

Διαβάστε επίσης

Ρωσικά μάτια για Καρίμ

Ρωσικά μάτια για Καρίμ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, για το πρόσωπο του Ιρανού φορ του Ολυμπιακού, έχουν ενδιαφερθεί Ρώσοι.

«Χρόνια πολλά Θρύλε»

«Χρόνια πολλά Θρύλε»

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ευχήθηκε χρόνια πολλά στον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας, με αφορμή τα 93α γενέθλιά του.