Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η χαμένη ευκαιρία των επιθετικών και το παράπονο του Γκαρθία

Η χαμένη ευκαιρία των επιθετικών και το παράπονο του Γκαρθία
Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018 - 11:32

Ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα με 4-0 του Πλατανιά στην Κρήτη την Κυριακή (11/03) για το ελληνικό πρωτάθλημα σε ένα ματς στο οποίο οι Πειραιώτες θα μπορούσαν αν είχαν σημειώσει κάλλιστα ακόμη περισσότερα τέρματα.

Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα ο Όσκαρ Γκαρθία εξέφρασε το συγκεκριμένο παράπονο, τονίζοντας ότι το μόνο που έλειψε από το ματς ήταν ότι δεν σκόραραν οι επιθετικοί του. Τόσο οι Ούρος Τζούρτζεβιτς, όσο και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ δεν βρίσκονται σε φόρμα και ένα γκολ σίγουρα θα τους ανέβαζε την αυτοπεποίθηση.

Στην αναμέτρηση με την ομάδα των Χανίων, λοιπόν, έχασαν μία καλή ευκαιρία να σκοράρουν και να βρουν τα πατήματά τους ενόψει της συνέχειας, όμως δεν τα κατάφεραν. Φυσικά, ο Θρύλος έκανε τη δουλειά του χωρίς τη βοήθεια των σέντερ φορ του, όμως θα μπορούσαν να είχαν ανέβει από αυτό τον αγώνα κόντρα στην χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος.

Πάντως, ο Γκαρθία φαίνεται διατεθειμένος να δουλέψει σε αυτό το κομμάτι, «φτιάχνοντας» τους Πειραιώτες στη διακοπή του πρωταθλήματος ώστε να γυρίσουν ανεβασμένοι και να προσφέρουν τα απαιτούμενα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Για όλα τους φταίει ο Ολυμπιακός

Για όλα τους φταίει ο Ολυμπιακός

Ο προπονητής της Κ20 του ΠΑΟΚ Πάμπλο Γκαρσία με δηλώσεις τους σε ισπανικό Μέσο τόνισε ότι ο Μανόλο Χιμένεθ κατευθύνεται από τον Ολυμπιακό… Γελάει ο κόσμος!

«Χρόνια πολλά Μάρκο» (pic)

«Χρόνια πολλά Μάρκο» (pic)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ευχήθηκε χρόνια πολλά στον Γερμανό μεσοεπιθετικό της ομάδας ο οποίος έχει σήμερα τα γενέθλιά του.

Ευκαιρία για δουλειά

Ευκαιρία για δουλειά

Η διακοπή του πρωταθλήματος δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες του Ολυμπιακού να γεμίσουν τις μπαταρίες τους και να δουλέψουν σκληρά βελτιώνοντας το παιχνίδι τους.