Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ούτε σήμερα η απόφαση

Ούτε σήμερα η απόφαση
Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018 - 19:13

Μέχρι την Παρασκευή θα έχει γίνει γνωστή η απόφαση για την έφεση που έκανε ο Ολυμπιακός για την ποινή της αφαίρεσης τριών βαθμών που του επιβλήθηκε για όσα συνέβησαν μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Από πλευράς «ερυθρολεύκων» έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες όπως προβλεπόταν ενώ υπήρξε και η κατάθεση των υπομνημάτων. Η απόφαση από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, αναμένεται να γίνει γνωστή μέχρι την Παρασκευή (16/03), χωρίς ωστόσο να αποκλείεται και το γεγονός να γνωστοποιηθεί και νωρίτερα.

Να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός, είχε τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών και δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, την οποία εξέτισε για όσα συνέβησαν μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης

Νέα αναβολή

Νέα αναβολή

Αναβολή για τις 8 Ιουνίου πήρε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο η εκδίκαση της υπόθεσης του οπαδού του ΠΑΟΚ που πέταξε το αντικείμενο και τραυμάτισε τον Όσκαρ Γκαρθία.

Θα τους καθίσει στο σκαμνί!

Θα τους καθίσει στο σκαμνί!

Δεν θα αφήσει τίποτα ο Ολυμπιακός να πέσει κάτω και θα οδηγήσει όσους έχουν ξεπεράσει τα όρια να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη.