Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κόλαφος για Σαββίδη και ΠΑΟΚ

Κόλαφος για Σαββίδη και ΠΑΟΚ
Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018 - 12:21

Με πολύ βαριά «καμπάνα» βρίσκεται αντιμέτωπος ο ΠΑΟΚ μετά την πειθαρχική δίωξη που ασκήθηκε στον Ιβάν Σαββίδη από τον Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου σύμφωνα με το άρθρο 19 του πειθαρχικού Κώδικα.

Ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει μέχρι και με υποβιβασμό από το πρωτάθλημα για τις απειλές και το «ντου» με όπλο από τον Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας στο ματς με την ΑΕΚ.

Το συγκεκριμένο άρθρο 19 σύμφωνα με το οποίο ασκήθηκε η δίωξη από τον ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα, Σιμιτζόγλου προβλέπει ποινή από τιμωρία έδρας, αφαίρεση βαθμών μέχρι και τον υποβιβασμό της ομάδας.

Αναλυτικά το άρθρο 19 προβλέπει τα ακόλουθα:

«Οποιοσδήποτε εμπίπτει στον παρόντα κώδικα ο οποίος εκφοβίζει έναν αξιωματούχο του αγώνα ή οποιονδήποτε εντεταλμένο εν γένει ποδοσφαιρικό όργανο με απειλές, θα τιμωρείται με χρηματική ποινή πενήντα χιλιάδων ευρώ (50.000) τουλάχιστον, και αγωνιστικό αποκλεισμό ή απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο από τρία (3) έως πέντε (5) έτη.

Εάν υπαίτια είναι ομάδα, επιβάλλονται ποινές ανάλογα με την βαρύτητα του παραπτώματος:

α. διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές,

β. αφαίρεσης βαθμών και

γ. υποβιβασμός ομάδας».

Διαβάστε επίσης

Κοιτάζει Μάριν η Σάλκε

Κοιτάζει Μάριν η Σάλκε

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός του Θρύλου έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των «βασιλικών μπλε» σύμφωνα με γερμανικό Μέσο.

«Δεν γίνεται να υπάρχουν όπλα και εκβιασμοί»

«Δεν γίνεται να υπάρχουν όπλα και εκβιασμοί»

Ο πρόεδρος της επιτροπής παρακολούθησης της ΕΠΟ, Χέρμπερτ Χούμπελ μίλησε για τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα, τονίζοντας ότι δεν γίνεται να υπάρχουν όπλα στο γήπεδο, καθώς και ότι το Grexit πλέον είναι ορατό.

H ευκαιρία του Μάρτινς

H ευκαιρία του Μάρτινς

Ο Πορτογάλος μέσος του Ολυμπιακού αγωνίστηκε στο ματς με τον Πλατανιά, έχοντας καλή παρουσία και δείχνοντας ότι είναι και εκείνος έτοιμος να βοηθήσει όποτε του ζητηθεί.

Κοινή επιθυμία να μείνει ο Κέβιν

Κοινή επιθυμία να μείνει ο Κέβιν

Τόσο ο Βέλγος όσο και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θέλουν να συνεχίσει στην ομάδα, πιστεύοντας ότι θα μπορέσει να προσφέρει αυτά που όλοι ξέρουν ότι μπορεί το επόμενο διάστημα.