Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κοιτάζει Μάριν η Σάλκε

Κοιτάζει Μάριν η Σάλκε
Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018 - 13:40

Την περίπτωση του Μάρκο Μάριν φαίνεται να εξετάζει η Σάλκε σύμφωνα με γερμανικό Μέσο.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την sportbild οι «βασιλικοί μπλε» ενδιαφέρονται για τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει πραγματοποίησε μία πολύ καλή χρονιά με τους Πειραιώτες.

Όπως αναφέρεται οι ιθύνοντες της Σάλκε έχουν πολύ καλή άποψη για τον Μάριν και σκέφτονται να του προτείνουν τον επαναπατρισμό του στη χώρα του.

Μάλιστα, τονίζεται στο ίδιο δημοσίευμα ότι ο Μάριν έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2019, ωστόσο μπορεί να αποχωρήσει από την ομάδα αν γίνει πρόταση 5 εκατομμυρίων.

Διαβάστε επίσης

«Δεν γίνεται να υπάρχουν όπλα και εκβιασμοί»

«Δεν γίνεται να υπάρχουν όπλα και εκβιασμοί»

Ο πρόεδρος της επιτροπής παρακολούθησης της ΕΠΟ, Χέρμπερτ Χούμπελ μίλησε για τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα, τονίζοντας ότι δεν γίνεται να υπάρχουν όπλα στο γήπεδο, καθώς και ότι το Grexit πλέον είναι ορατό.

Ο Τσιμίκας και ο Γούτας

Ο Τσιμίκας και ο Γούτας

Οι δύο παίκτες αγωνίζονται δανεικοί από τον Ολυμπιακό και πραγματοποιούν καλές χρονιές στις ομάδες τους, διεκδικώντας έτσι την επιστροφή τους στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων».

Κόλαφος για Σαββίδη και ΠΑΟΚ

Κόλαφος για Σαββίδη και ΠΑΟΚ

Οι Θεσσαλονικείς κινδυνεύουν μέχρι και με υποβιβασμό για την εισβολή με όπλο και τις απειλές του Ιβάν Σαββίδη- Του ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη από τον Κωνστανίνο Σιμιτζόγλου σύμφωνα με το άρθρο 19 του πειθαρχικού Κώδικα.

H ευκαιρία του Μάρτινς

H ευκαιρία του Μάρτινς

Ο Πορτογάλος μέσος του Ολυμπιακού αγωνίστηκε στο ματς με τον Πλατανιά, έχοντας καλή παρουσία και δείχνοντας ότι είναι και εκείνος έτοιμος να βοηθήσει όποτε του ζητηθεί.