Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Τσιμίκας και ο Γούτας

Ο Τσιμίκας και ο Γούτας
Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018 - 16:23

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ

Με αφορμή την απόφαση της Μπράγκα να πληρώσει την ρήτρα των 3 εκ. ευρώ για τον Μπρούνο Βιάνα, ενός παίκτη που στον Ολυμπιακό τον βγάλαμε μέσα σε δυο μήνες άχρηστο, αλλά στην Πορτογαλία βγάζει μάτια (28 συμμετοχές, 4 γκολ και 2 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις), δεν είναι άσχημη ιδέα να δούμε τι γίνεται με κάποιους άλλους δανεικούς παίκτες του Θρύλου που αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού…

Ο πιο σημαντικός είναι ο Κώστας Λαϊφης, ο οποίος για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν είναι από τους καλύτερους παίκτες της Σταντάρ Λιέγης, αλλά επειδή για τον διεθνή Κύπριο αμυντικό δεν υπάρχουν πολλές ελπίδες επιστροφής (σ.σ. οι Βέλγοι πιθανότατα θα πληρώσουν την ρήτρα των 1,8 εκ. ευρώ και θα τον κρατήσουν), προς το παρόν τουλάχιστον ας τον αφήσουμε στην άκρη.

Με ποιους αξίζει να ασχοληθούμε; Υπάρχουν αρκετοί, αλλά αρχικά τουλάχιστον με τον Κώστα Τσιμίκα και τον Δημήτρη Γούτα! Ο πρώτος παίζει δανεικός στην ολλανδική Βίλεμ και ο δεύτερος στη βελγική Σιντ Τριουντέντ. Ο Τσιμίκας, ένα αριστερό μπακ που αν είχε μείνει ο Μάρκο Σίλβα στην ομάδα ίσως τώρα να έπαιζε βασικός, έχει συμπληρώσει ήδη 30 συμμετοχές με τη φανέλα της Βίλεμ (26 στο πρωτάθλημα και 4 στο κύπελλο), έχοντας 4 γκολ και 3 ασίστ στα στατιστικά του! Ενδεικτικό είναι ότι στο πρωτάθλημα έχει χάσει μόνο ένα ματς και 23 (στα 26) 90λεπτα!

Ο Δημήτρης Γούτας, ένας κεντρικός αμυντικός που τον Απρίλη θα γίνει 24 χρονών και αν δεν είχε τραυματιστεί θα είχε πάρει σίγουρα την ευκαιρία του στον Ολυμπιακό, έχει πάρει φέτος 18 συμμετοχές στην Σιντ Τριουντέντ. Στην αρχή της σεζόν ήταν ανέτοιμος και δεν έπαιζε, αλλά στη συνέχεια μονιμοποιήθηκε στην ενδεκάδα της βελγικής ομάδας. Στο πρωτάθλημα, όπου έχει σημειώσει κι ένα γκολ, από τις 16 συμμετοχές του οι 15 είναι 90λεπτα, ενώ άλλο ένα γκολ έχει σκοράρει και στο κύπελλο, όπου έκανε δύο συμμετοχές ως βασικός.

Αξίζουν λέτε αυτά τα δύο παιδιά να έχουν την ευκαιρία τους στον Ολυμπιακό της επόμενης σεζόν? Την απάντηση θα την γνωρίζουμε στις αρχές του καλοκαιριού…

Διαβάστε επίσης

«Καταπέλτης» το κατηγορητήριο για ΠΑΟΚ

«Καταπέλτης» το κατηγορητήριο για ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ κλήθηκε σε απολογία την Παρασκευή και κατηγορείται ως υπεύθυνος για τη διακοπή του αγώνα με την ΑΕΚ, με την τιμωρία που αντιμετωπίζει να είναι αφαίρεση τριών βαθμών για φέτος και δύο από το επόμενο πρωτάθλημα. -Κινδυνεύει επίσης μέχρι και με υποβιβασμό για απειλές του Μίχελ και Σαββίδη.

«Δεν γίνεται να υπάρχουν όπλα και εκβιασμοί»

«Δεν γίνεται να υπάρχουν όπλα και εκβιασμοί»

Ο πρόεδρος της επιτροπής παρακολούθησης της ΕΠΟ, Χέρμπερτ Χούμπελ μίλησε για τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα, τονίζοντας ότι δεν γίνεται να υπάρχουν όπλα στο γήπεδο, καθώς και ότι το Grexit πλέον είναι ορατό.

Κοιτάζει Μάριν η Σάλκε

Κοιτάζει Μάριν η Σάλκε

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός του Θρύλου έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των «βασιλικών μπλε» σύμφωνα με γερμανικό Μέσο.