Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τους έχει στην τσίτα…

Τους έχει στην τσίτα…
Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018 - 10:18

Σκληρή δουλειά με πολύ τρέξιμο περιλάμβανε το πρόγραμμα της προπόνησης της Τετάρτης (14/03) για τον Ολυμπιακό.

Ο Όσκαρ Γκαρθία θέλει να εκμεταλλευτεί τη διακοπή του πρωταθλήματος, δουλεύοντας σε κάποιους τομείς του παιχνιδιού της ομάδας, ώστε να παρουσιάσουν οι παίκτες του βελτιωμένη εικόνα στην επιστροφή τους στους επίσημους αγώνες.

Ο Ισπανός τεχνικός αν και αρχικά είχε σκοπό να κάνει διπλή προπόνηση στο Ρέντη, τελικά έκανε μόνο πρωινή, η οποία όμως είχε πολλή δουλειά, κάτι το οποίο έκανε φανερό πως θέλει να τους έχει όλους στην τσίτα, προκειμένου να είναι έτοιμοι όταν ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα.

Ο Γκαρθία αναμένεται να πραγματοποιήσει πολλές δοκιμές στο φιλικό με τον Πανιώνιο, το οποίο είναι προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σάββατο, ενώ την Κυριακή οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, καθώς θα τους παραχωρηθεί ρεπό.

Διαβάστε επίσης

Κάποιος να τον συνεφέρει…

Κάποιος να τον συνεφέρει…

Συνεχίζει το παραλήρημα ο Ράζβαν Λουτσέσκου, ο οποίος ήταν προκλητικός για ακόμη μία φορά σε ομιλία προς τους παίκτες του και ασεβής απέναντι στον συνάδελφό του Όσκαρ Γκαρθία.

Δουλειά με χαμόγελα στο Ρέντη (pic)

Δουλειά με χαμόγελα στο Ρέντη (pic)

Πολύ καλό είναι το κλίμα που επικρατεί στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, με τους παίκτες του Ολυμπιακού να συνεχίζουν τη σκληρή δουλειά παρά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

«Καταπέλτης» το κατηγορητήριο για ΠΑΟΚ

«Καταπέλτης» το κατηγορητήριο για ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ κλήθηκε σε απολογία την Παρασκευή και κατηγορείται ως υπεύθυνος για τη διακοπή του αγώνα με την ΑΕΚ, με την τιμωρία που αντιμετωπίζει να είναι αφαίρεση τριών βαθμών για φέτος και δύο από το επόμενο πρωτάθλημα. -Κινδυνεύει επίσης μέχρι και με υποβιβασμό για απειλές του Μίχελ και Σαββίδη.