Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θα μάθουν την προπαίδεια του 3!

Θα μάθουν την προπαίδεια του 3!
Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018 - 02:24

Οι άνθρωποι δεν έχουν στον ήλιο… μοίρα, δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει, δεν γνωρίζουν ποια από πού θα έρθει η «καμπάνα». Τι να κάνουν για να λύσουν κανένα θέμα, διότι την ίδια στιγμή ένα καινούργιο «εμπόδιο» εμφανίζεται στο προσκήνιο. Από τη… Σκύλα στη Χάρυβδη βαδίζουν και δεν ξέρουν πώς να ξεφύγουν!

Το θέμα Βέμερ «έσκασε» και οι ημέρες περνούν, η αφαίρεση τριών βαθμών είναι θέμα… ωρών. Αλλά στον ΠΑΟ φαίνεται πώς δεν συμβιβάζονται με τα λίγα και θέλουν περισσότερα. Τώρα πάει να «σκάσει» και η υπόθεση με τον Τελάντερ. Εκεί που νόμιζαν πώς τον είχαν πείσει, για μια ακόμα φορά δεν τήρησαν ότι είχε συμφωνηθεί και πλέον, εδώ δεν θα υπάρξουν ούτε περιθώρια για να βρουν λύση.

Εδώ τα πράγματα θα είναι ζόρικα και ένα ακόμα -3 είναι προ των πυλών. Τρεις βαθμοί από εδώ, τρεις βαθμοί από εκεί και ο κατήφορος συνεχίζεται. Και την ίδια στιγμή όλα δείχνουν πώς ούτε την άδεια θα μπορέσουν να εξασφαλίζουν, ούτε την κατηγορία να σώσουν.

Έστω και αργά είναι μια καλή ευκαιρία να κάνουν επανάληψη στην αριθμητική και τα στελέχη και οι οπαδοί του ΠΑΟ. Μία φορά το -3 κάνει -3… Δύο φορές το -3 κάνει -6 και πάει λέγοντας. Γιατί δεν θα σταματήσει αυτό στον Γερμανό και τον Δανό. Θα έχει και συνέχεια, αν «σκάσει» η πρώτη «καμπάνα»!

Διαβάστε επίσης

«Τώρα κάνουν την πάπια!»

«Τώρα κάνουν την πάπια!»

Το σχόλιο του διευθυντή Επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστα Καραπαπά, για την ιστοσελίδα της… αλήθειας και το θέμα με την Dimera!

Επενδύει στο μέλλον!

Επενδύει στο μέλλον!

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει ήδη το μεταγραφικό του σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, κοιτάζοντας πολλά νέα ταλέντα τόσο από την ελληνική όσο και από την αγορά του εξωτερικού.