Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μήλον της έριδος» ο Φορτούνης

«Μήλον της έριδος» ο Φορτούνης
Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018 - 10:57

Στο μεταγραφικό στόχαστρο τόσο της Μαρσέιγ όσο και της Μπεσίκτας βρίσκεται σύμφωνα με τα γαλλικά και τουρκικά Μέσα ο Κώστας Φορτούνης.

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού μπορεί να μην πραγματοποιεί την καλύτερη του σεζόν με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων», ωστόσο το ταλέντο και η αξία του είναι αποδεδειγμένες και έτσι έχει οδηγήσει πολύ καλά κλαμπ του εξωτερικού να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το «aksam.com» ο προπονητής της Μπεσίκτας Σενόλ Γκουνιές έχει βάλει στο μάτι τον Φορτούνη, επιθυμώντας να τον κάνει δικό του. Από την άλλη πλευρά στην Γαλλία κάνουν λόγο ότι η Μαρσέιγ ενδιαφέρεται έντονα για τον παίκτη των Πειραιωτών, τον οποίον κοστολογούν στα 7 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με το «europe-mercato.com».

Ο εκ των αρχηγών του Θρύλου, λοιπόν, αποτελεί το «μήλον της έριδος» για αρκετές ομάδες του εξωτερικού τουλάχιστον όπως τονίζουν τα ξένα Μέσα, με τον Φορτούνη να λαμβάνει αναγνώρισης από σπουδαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Διαβάστε επίσης

«Αρρωστημένο αυτό που συνέβη στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ»

«Αρρωστημένο αυτό που συνέβη στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ»

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί αναφέρθηκε στα όσα έγιναν στην Τούμπα, ενώ υπογράμμισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του δεν τα έχουν παρατήσει και θα παλέψουν μέχρι τέλους για το πρωτάθλημα.

Ισόπαλο το οικογενειακό δίτερμα στο Ρέντη

Ισόπαλο το οικογενειακό δίτερμα στο Ρέντη

Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με τους Νέους της ομάδας, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με 2-2.-Τζούρτζεβιτς και Σεμπά τα γκολ για τους «πορτοκαλί», Ρομαό και Βάρκας για τους «μπλε».

Ένα καλό τεστ

Ένα καλό τεστ

Δίτερμα της πρώτης ομάδας με τους Νέους την Πέμπτη στο Ρέντη.