Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι «ερυθρόλευκες» Ελπίδες

Οι «ερυθρόλευκες» Ελπίδες
Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018 - 19:40

Μία ακόμα νίκη σημείωσαν η εθνική ομάδα των Ελπίδων του Αντώνη Νικοπολίδη, για τα προκριματικά του EURO Κ21, αποτέλεσμα που τη διατηρεί στην κορυφή του πρώτου ομίλου με 16 βαθμούς. Η Ελλάδα επικράτησε με 4-0 του Σαν Μαρίνο, κατακτώντας ένα τρίποντο με «ερυθρόλευκη» συνδρομή. Κι αυτό διότι όλα τα τέρματα είχαν την υπογραφή παικτών του Ολυμπιακού!

Στο 37’ ο Βέργος άνοιξε το σκορ, ενώ στο 45’ ήταν ο Ανδρούτσος που ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0. Ο ίδιος στο 53’ σημάδεψε σωστά, αξιοποιώντας ιδανικά την ασίστ του Βέργου, ενώ στο 56’ ήταν η σειρά του Τσιμίκα (σ.σ.: δανεικός στη Βίλεμ από τον Θρύλο) που πέτυχε το 4-0.

Δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς που έγινε τα προηγούμενα χρόνια και συνεχίζει να γίνει στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, αφού όλα αυτά τα παιδιά αποτελούν το μέλλον του Θρύλου.

Επόμενο ματς για τις Ελπίδες την Τρίτη (27/03, 16:00) στην Ξάνθη –εκεί έγινε και το ματς με το Σαν Μαρίνο- με αντίπαλο την Τσεχία.

Ελλάδα Κ21: Κότσαρης, Δεληγιαννίδης, Τσιμίκας, Νικολάου (46’ Χατζηδιάκος), Μαυροπάνος, Καραχάλιος, Γαλανόπουλος (69’ Κωτσόπουλος), Μανθάτης, Χατζηγιοβάνης (61’ Φασίδης), Ανδρούτσος, Βέργος.

Διαβάστε επίσης