Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αν σας ενδιέφερε, θα βρίσκατε λύση!

Αν σας ενδιέφερε, θα βρίσκατε λύση!
Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018 - 09:20

Τι άλλο θα ζήσουμε σε αυτή τη χώρα από αυτή την Κυβέρνηση, από αυτή την Ομοσπονδία, από αυτή τη Λίγκα; Και τι να περιμένουμε από όλους αυτούς που εξακολουθούν να είναι κατώτεροι των περιστάσεων.

Τη στιγμή που όλοι όσοι εμπλέκονται με το ποδόσφαιρο ζητούν να ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα, ο υφυπουργός εμμένει στη διακοπή από τη στιγμή που δεν έχει υπογραφεί από όλες τις ομάδες το έγγραφο που έστειλε!

Ίσως γιατί δεν αντιλαμβάνονται πώς με τη στάση του παρεμβαίνουν στο αυτοδιοίκητο. Κανείς τους δεν παραδέχεται το αυτονόητο. Πώς με τη στάση του Βασιλειάδη δεν υπάρχει ελπίδα. Μην ξεχνάμε πώς ο υφυπουργός χρησιμοποίησε ως επιχείρημα για την αναβολή λόγους ασφαλείας, αλλά το θέμα δυναμιτίστηκε με την είσοδο του Σαββίδη με όπλο στον αγωνιστικό χώρο! Και από την άλλη, δεν μπορεί να αναβάλει διοργανώσεις χωρίς πραγματική αιτία, αντί να αντιμετωπίσει την κατάσταση όπως πρέπει.

Την ίδια στιγμή συνομιλεί με FIFA και UEFA γιατί η διοίκηση του Γραμμένου έχει αποδειχθεί κατώτερη των περιστάσεων επίσης. Και που οδηγούμαστε; Σε αυτό που βιώνουμε σήμερα. Να κάνουν όλοι κακό στο άθλημα, μιας και δεν έχουν καμία επαφή με το χώρο, αλλά θέλουν να έχουν λόγο! Έστω και την τελευταία στιγμή ας αναλάβουν την ευθύνη, ας κάνουν ό,τι πρέπει για να βρεθεί λύση και ας σταματήσουν να θέλουν να τραβούν το ενδιαφέρον πάνω τους, χωρίς να προσφέρουν τίποτα με τη στάση τους.

Ο Βασιλειάδης εμμένει στη διακοπή του πρωταθλήματος γιατί δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο. Αυτή η Κυβέρνηση εξάλλου έχει αποδειχθεί πώς δεν είναι ικανή να λύσει κάποιο από τα προβλήματα που ταλανίζουν την κοινωνία μας. Πώς δηλαδή θα κάνουν κάτι καλό στο χώρο του ποδοσφαίρου;

Διαβάστε επίσης

Έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα

Έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα

Ο Όσκαρ Γκαρθία μπόρεσε να δοκιμάσει κάποια πράγματα στο δίτερμα που έγινε στο Ρέντη με τους Νέους του Ολυμπιακού, είδε σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του, τσεκάροντας και τους μικρούς του Θρύλου.