Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα

Έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα
Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018 - 10:06

Δίτερμα στο Ρέντη πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης (22/03) με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού να «ξεμουδιάζει» αντιμετωπίζοντας τους Νέους του Θρύλου.

Ο Όσκαρ Γκαρθία έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα, βλέποντας σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του, ενώ την ίδια ώρα είχε την ευκαιρία να τσεκάρει για ακόμη μία φορά τους ποδοσφαιριστές της Κ20 του Ολυμπιακού.

Ο Ισπανός τεχνικός του Θρύλου έχει δείξει το ενδιαφέρον του για την Ακαδημία του συλλόγου, παρακολουθώντας σχεδόν όλα τα ματς των Νέων στο Ρέντη, κάτι το οποίο έκανε και την Πέμπτη. Οι μικροί της ομάδας άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις, με τον Γιάννη Βάρκα μάλιστα να σκοράρει και ένα από τα τέρματα του διτέρματος.

Η διακοπή του πρωταθλήματος έχει ρίξει τον ρυθμό των «ερυθρόλευκων» και έτσι στο δίτερμα ανέβηκε και πάλι η ένταση με στόχο να είναι έτοιμοι όλοι οι παίκτες στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Πάντως, το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ θετικό, κάτι το οποίο αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να πετύχει ένα σύνολο και φάνηκε και στο δίτερμα με τους Νέους. Η δουλειά που γίνεται είναι αδιάκοπη, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν βάλει ως στόχο τη βελτίωση και το 5 στα 5 όταν ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης