Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποθέωσαν τον Ανδρούτσο οι Κούτρης και Σκαφίδας (pic)

Αποθέωσαν τον Ανδρούτσο οι Κούτρης και Σκαφίδας (pic)
Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018 - 12:12

Τρομερή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Θανάσης Ανδρούτσος το απόγευμα της Πέμπτης (22/03) στην εύκολη νίκη με 4-0 της Εθνικής Ελπίδων κόντρα στο Σαν Μαρίνο.

Ο μεσοεπιθετικός των «ερυθρόλευκων» είχε εξαιρετική παρουσία και βοήθησε την ομάδα να φτάσει σε ακόμη μία νίκη για τα προκριματικά του EURO K21, σκοράροντας δύο τέρματα.

Αυτό, φυσικά, δεν πέρασε απαρατήρητο από τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό, οι οποίοι τον αποθέωσαν μέσω των social media.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λεονάρντο Κούτρης σχολίασε μία φωτογραφία του Ανδρούτσου από τη χθεσινή αναμέτρηση γράφοντας: «Είσαι καυτός». Ενώ στην ίδια φωτογραφία ο Δημήτρης Σκαφίδας του έγραψε: «Στο επόμενο ματς θα βάλουν STOP μήπως σταματήσεις».

Φυσικά, ο Ανδρούτσος ευχαρίστησε και τους δύο για τα σχόλιά τους, με το κλίμα στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο να φαίνεται ότι είναι άριστο για ακόμη μία φορά.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Συγχαρητήρια σε όλους ! Συνεχίζουμε ⚪️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thanasis Androutsos (@thanasis.androu) στις

Διαβάστε επίσης

Τι ζούμε ρε φίλε…

Τι ζούμε ρε φίλε…

Το θέατρο του παραλόγου με τους συγκεκριμένους πρωταγωνιστές, στο οποίο ο Ολυμπιακός δεν θα τους κάνει τη χάρη να συμμετάσχει. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος

Έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα

Έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα

Ο Όσκαρ Γκαρθία μπόρεσε να δοκιμάσει κάποια πράγματα στο δίτερμα που έγινε στο Ρέντη με τους Νέους του Ολυμπιακού, είδε σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του, τσεκάροντας και τους μικρούς του Θρύλου.