Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το κόμπλεξ! Χωρίς πλάνα από Καραϊσκάκη το σποτάκι του epsilon…

Το κόμπλεξ! Χωρίς πλάνα από Καραϊσκάκη το σποτάκι του epsilon…
Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018 - 13:23

Έχουν τα… θέματά τους και δεν το κρύβουν. Συγκινητική είναι ωστόσο η προσπάθεια που γίνεται στον τηλεοπτικό σταθμό epsilon, ιδιοκτησίας του Ιβάν Σαββίδη. Αρχικά, είχαμε έκτακτο δελτίο όταν ανακοινώθηκε η τιμωρία για το αντικείμενο στον Όσκαρ Γκαρθία και τον αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός που δεν άρχισε ποτέ.

Βέβαια, έκτακτο δελτίο δεν είδαμε όταν έπεσε η ποινή με την απόφαση Σκουτέρη.

Σήμερα Παρασκευή, η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει την Ελβετία στο ΟΑΚΑ. Τον αγώνα θα δείξει ο τηλεοπτικός σταθμός epsilon. Στο σποτάκι μάλιστα που ετοίμασε, δεν περιλαμβάνει πλάνα από αγώνες της Εθνικής στο Καραϊσκάκη! Μη… θυμώσει και το αφεντικό!

Δείτε εδώ το σποτάκι

Στην περιγραφή του αγώνα, ο Αλέξης Σπυρόπουλος. Από τους αγαπημένους δημοσιογράφους της εξυγίανσης. Και ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις του ΠΑΟΚ όπως λένε στην πιάτσα.

Διαβάστε επίσης

Τι ζούμε ρε φίλε…

Τι ζούμε ρε φίλε…

Το θέατρο του παραλόγου με τους συγκεκριμένους πρωταγωνιστές, στο οποίο ο Ολυμπιακός δεν θα τους κάνει τη χάρη να συμμετάσχει. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος

Περιμένει δικαίωση…

Περιμένει δικαίωση…

Σήμερα (23/03) στις 16:30 αναμένεται να εκδικαστεί η προσφυγή του Ολυμπιακού στο Διαιτητικό Δικαστήριο, με τους «ερυθρόλευκους» να ζητούν την αφαίρεση τριών βαθμών από τον ΠΑΟΚ και την τήρηση των κανονισμών.

Έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα

Έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα

Ο Όσκαρ Γκαρθία μπόρεσε να δοκιμάσει κάποια πράγματα στο δίτερμα που έγινε στο Ρέντη με τους Νέους του Ολυμπιακού, είδε σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του, τσεκάροντας και τους μικρούς του Θρύλου.