Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Χούντα είναι, θα περάσει...»

«Χούντα είναι, θα περάσει...»
Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018 - 17:36

Ο πόλεμος εναντίον του Ολυμπιακού μαίνεται και συνεχίζεται. Σήμερα ήταν η νέα απόφαση όνειδος από την επιτροπή Εφέσεων σχετικά με την απόρριψη της έφεσης για το -3 από το ματς με την ΑΕΚ.

Ο Κώστας Καραπαπάς υπογράμμισε πώς κανείς στον Θρύλο δεν ξεχάσει πώς μονάχα οι «ερυθρόλευκοι» ήταν αυτοί που τιμωρήθηκαν.

Με τον Διευθυντή Επικοινωνίας να σχολιάζει: «Αυτό το Πρωτάθλημα δε θα το χάναμε (άσχετα με τα αγωνιστικά) αν δεν έπαιζαν το ρόλο που έπαιξαν οι εκθέσεις της Αστυνομίας (δηλαδή το κράτος), η διαιτησία (δηλαδή η ΕΠΟ) αλλά και οι ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΟΝΕΙΔΟΣ.

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ. Από την κυβέρνηση αυτή περιμένουμε να δούμε τι άλλο θα κάνουν εναντίον μας.

Όσο για την σημερινή απόφαση αυτή και την παραμονή της τιμωρίας των -3:

ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΦΟΡΩΝΤΣ ΠΙΤΖΑΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ!

ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ...»

Διαβάστε επίσης

Σέντρα στο πρωτάθλημα

Σέντρα στο πρωτάθλημα

Ομόφωνα η Superleague αποδέχθηκε τις προτάσεις Βασιλειάδη και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα παιχθεί ξανά ποδόσφαιρο

Απόφαση σκάνδαλο του Σκουτέρη!

Απόφαση σκάνδαλο του Σκουτέρη!

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων που έδωσε πίσω τους 3 βαθμούς στον ΠΑΟΚ μέσα στα… μαύρα μεσάνυχτα, απέρριψε την έφεση του Ολυμπιακού για το -3 από το ματς με την ΑΕΚ.