Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προελαύνουν οι Ελπίδες

Προελαύνουν οι Ελπίδες
Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018 - 19:25

Μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση για την εθνική Ελπίδων του Αντώνη Νικοπολίδη. Η Ελλάδα διέλυσε με 3-0 την Τσεχία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, στο ματς που έγινε στην Ξάνθη και συνεχίζει να είναι στην κορυφή του ομίλου της. Μια ομάδα που έχει ως βάση της τον Ολυμπιακό. Τόσο τα παιδιά που αγωνίζονται στον Θρύλο, αλλά κι εκείνα που έχουν δοθεί δανεικοί.

Κορυφαίος της Ελλάδας στο ματς με τον Τσέχους ήταν ο Γιώργος Μανθάτης. Στο 7’ έδωσε ασίστ στον Λημνιό για να σκοράρει, ενώ στο 31’ πέτυχε το 2-0 και ουσιαστικά έβαλε τις βάσεις για να πάρουν οι Ελπίδες ένα ακόμα τρίποντο. Η Ελλάδα συνέχισε να κυριαρχεί. Στο 52’ κέρδισε πέναλτι, ο Τσέχος γκολκίπερ απέκρουσε την εκτέλεση του Κουλούρη, ο Μανθάτης στην επαναφορά σημάδεψε το δοκάρι και ο Μανώλης Σάλιακας πήρε το… ριμπάουντ για να κάνει το 3-0.

Η ομάδα του Νικοπολίδη ήταν εξαιρετική και κυριάρχησε παρότι από το 49’ έπαιζε με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Γαλανόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΕΛΛΑΔΑ: Κότσαρης, Σάλιακας, Τσιμίκας, Πασαλίδης, Νικολάου, Καραχάλιος, Μανθάτης (74΄ Χατζηδιάκος), Κουλούρης (82΄ Βέργος), Ανδρούτσος, Γαλανόπουλος, Λημνιός (85΄Χατζηγιοβάννης).

Τσεχία: Στάνεκ, Βίσνερ (46΄ Ζάιτς), Σάτσεκ, Κούλανεκ, Κνέιζλικ, Πούλκραμπ, Τρούμπατς, Μάτσεκ (77΄Λάντρα), Χάσεκ (46΄Κράτοτσβιλ), Κραλ, Λίτσκα.

Διαβάστε επίσης

Ασίστ ο Χατζησαφί (vid)

Ασίστ ο Χατζησαφί (vid)

Έφτιαξε το δεύτερο γκολ του Ιράν στη νίκη 2-1 με την Αλγερία. Βασικός και ο Ανσαριφάρντ.