Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θετικά μηνύματα

Θετικά μηνύματα
Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018 - 23:34

Πήγε καλά η Εθνική στο φιλικό με την Αίγυπτο στην Ελβετία, όπου νίκησε 1-0 και κακώς της ακυρώθηκε ένα γκολ ακόμη. Ο Σκίμπε, απέναντι σε μια ομάδα με τον Κούπερ στον πάγκο της που έχει προκριθεί στο μουντιάλ της Ρωσίας αλλά δεν χρησιμοποίησε το Σαλάχ, άλλαξε όλη την ενδεκάδα και το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έστειλε θετικά μηνύματα για το μέλλον.

Με τον Γιαννιώτη κάτω από τα δοκάρια και τον Ταχτσίδη βασικό η Ελλάδα μετά το πρώτο 15λεπτο πήρε τα… ηνία του αγώνα και σκόραρε στο 29’ με τον Καρέλη, μετά από σέντρα του Μπακάκη. Στο 35’ κακώς ακυρώθηκε ένα θεαματικό γκολ του Σταφυλίδη. Στο 65’ ο Ταχτσίδης θα μπορούσε να σκοράρει με σουτ έξω από την περιοχή, ο Καρέλης έσκυψε έξυπνα, αλλά ο Αουάντ κατάφερε να το σώσει.

ΑΙΓΥΠΤΟΣ (Εκ. Κούπερ): Αουάντ, Σαμίρ, Γκαμπρ, Ελμοχαμάντι, Γκαμπέρ (52' Ασράφ), Ασούρ (64' Ελ Σαΐντ), Ελ Νένι, Μαγκντί (46' Ουάρντα), Σόμπχι (79' Σικαμπάλα), Ζακαριά (46' Ελ Σαχάτ), Μοσέν (65' Καχραμπά).

ΕΛΛΑΔΑ (Μ. Σκίμπε): Γιαννιώτης (46' Μπάρκας), Σταφυλίδης (71' Λυκογιάννης), Μπακάκης (89' Τοροσίδης), Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας, Ταχτσίδης (74' Κουρμπέλης), Τζιόλης, Δώνης (46' Μπακασέτας), Χριστοδουλόπουλος (64' Γιαννιώτας), Πέλκας, Καρέλης.

Διαβάστε επίσης

Έπαιξε ο Μιραλάς

Έπαιξε ο Μιραλάς

Ο παίκτης του Θρύλου μπήκε στο 78’, στο ματς του Βελγίου με τη Σαουδική Αραβία (4-0).

Πολιτικοποίηση του ποδοσφαίρου

Πολιτικοποίηση του ποδοσφαίρου

Βήματα προς τα πίσω κάνει και η αθλητική δικαιοσύνη. Έχει σχέση η επίσκεψη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη με το… πάγωμα της απόφασης για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ;