Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Το ποδόσφαιρο του όπλου...» (pics)

«Το ποδόσφαιρο του όπλου...» (pics)
Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018 - 02:33

Έχει περάσει δεκαέξι ημέρες από το βράδυ της Κυριακής 11 Μαρτίου, όταν στο φινάλε του ματς με την ΑΕΚ, ο Ιβάν Σαββίδης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας με το όπλο στη ζώνη! Και παρότι εντός συνόρων ορισμένοι έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να ξεχαστεί το θέμα, εκτός συνόρων αυτό δεν συμβαίνει. Η εικόνα της χώρας μας και του ελληνικού ποδοσφαίρου έχουν «αμαυρωθεί» κι αυτό δεν θα καθαρίσει!

Την Τρίτη μια εκ των κορυφαίων αθλητικών εφημερίδων της Ευρώπης και όχι μόνο, η ιταλική «Gazzetta dello Sport», έκανε εκτενή αναφορά στο θέμα και πάλι. Πώς; Μέσα από το ένθετό της, το «Extra Time». Με τη φωτογραφία του Σαββίδη που έχει μπει στον αγωνιστικό χώρο με το όπλο. Και τίτλο: «το ποδόσφαιρο του όπλου!»

Κι όπως αναφέρει παρακάτω για τη χώρα μας: «εκεί οι πρόεδροι των ομάδων μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο οπλισμένοι...» Την ίδια ώρα αυτή η Κυβέρνηση και όσοι έχουν τις τύχες του ποδοσφαίρου στα χέρια τους, παραμένουν απαθείς. Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η τιμωρία για ό,τι έγινε την 11η Μάρτη στην Τούμπα!

Σιγά τον καιρό, βέβαια, ούτε τρεις εβδομάδες δεν έχουν περάσει από τότε... Αλλά όπως και να το κάνουν, δεν είναι και η καλύτερη «διαφήμιση» για την Ελλάδα να γίνεται θέμα σε μια εφημερίδα με εκατομμύρια αναγνώστες σε ευρωπαϊκό επίπεδο, η είσοδος του προέδρου του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο με το όπλο!

Όλα αυτά «αμαυρώνουν» την εικόνα της χώρας μας, αλλά Κυβέρνηση και ΕΠΟ δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα εκτός από την απόφαση του Γ. Βασιλειάδη για αναβολή το Σαββατοκύριακο 17-18 Μαρτίου. Μια Κυβέρνηση που δεν μπορεί να λύσει κανένα θέμα που απασχολεί την κοινωνία. Με όλα αυτά δυσφημείται η Ελλάδα στο διεθνές αθλητικό, και όχι μόνο, στερέωμα, αλλά ποιος νοιάζεται;

Διαβάστε επίσης

«Θα αθωωθώ για κάθε σκευωρία»

«Θα αθωωθώ για κάθε σκευωρία»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε σε διεθνές Μέσο για την απόλυτη δικαίωσή του έπειτα από την απόφαση του Άρειου Πάγου, ενώ υπογράμμισε ότι παρόμοιες ενέργειες εις βάρος του θα έχουν την ίδια μοίρα.

Έπαιξε ο Μιραλάς

Έπαιξε ο Μιραλάς

Ο παίκτης του Θρύλου μπήκε στο 78’, στο ματς του Βελγίου με τη Σαουδική Αραβία (4-0).