Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Γραμμένος είναι υπάλληλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ»

«Ο Γραμμένος είναι υπάλληλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ»
Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018 - 19:09

Συνάντηση έγινε το βράδυ της Τετάρτης, στο γραφείο του Υφυπουργού Αθλητισμού. Παρόντες ήταν ο Γιώργος Βασιλειάδης και οι εκπρόσωποι Ολυμπιακού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Εκεί ήταν, δηλαδή, ο Γιάννης Βρέντζος, ο Μηνάς Λυσάνδρου και ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Το θέμα αυτής της συνάντησης ήταν να συζητήσει ο Βασιλειάδης με τις ομάδες για το θέμα του Grexit, η σκιά του οποίου πλανάται πάνω από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Υφυπουργός θέλησε να πάρει μια απάντηση από τις ομάδες αναφορικά με την κατάσταση και τι μπορεί να γίνει για να φτιάξουν τα πράγματα.

Με τον Γιάννη Βρέντζο να λέει τα πράγματα με το όνομά του. Δηλαδή πώς όλα έχουν να κάνουν με την ηγεσία της ΕΠΟ, τον πρόεδρό της Βαγγέλη Γραμμένο και τον ΠΑΟΚ. Η φράση του μέλους του Δ.Σ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που την εκπροσώπησε στη συνάντηση με τον Υφυπουργό ήταν: «Ο Γραμμένος είναι υπάλληλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ!»

Κανείς δεν έχει ξεχάσει την δήλωση του Ιβάν Σαββίδη που είχε τονίσει στο πρόσφατο παρελθόν: «Ο Γραμμένος είναι δικός μας». Συν τοις άλλοις, με όσα δεν έκαναν -δείχνοντας την ανυπαρξία και την αδυναμία τους-η ηγεσία και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, είναι απόλυτα δικαιολογημένα να δημιουργούνται σκέψεις για ό,τι αναφέραμε και πρωτύτερα.

Το θέμα είναι πώς ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, ο Μάκης Γκαγκάτσης, ήταν από την αρχή εκνευρισμένος στη συνάντηση αυτή και όταν έγινε η σχετική τοποθέτηση από τον Γιάννη Βρέντζο, αντέδρασε άκομψα! Γιατί άραγε; Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…

Διαβάστε επίσης