Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν δεν σέβεσαι τους συναδέλφους σου!

Όταν δεν σέβεσαι τους συναδέλφους σου!
Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018 - 23:52

Μετά το ματς με τον Ολυμπιακό ακούσαμε τον προπονητή του ΠΑΟΚ να λέει πολλά. Την Πέμπτη ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στη Nova. Εκεί ο Ρουμάνος τεχνικός χαρακτήρισε τον Θρύλο ως τσίρκο, λέγοντας για την αναμέτρηση στην Τούμπα με τους «ερυθρολεύκους» ότι: «Θέλαμε να παίξουμε στο γήπεδο ένα παιχνίδι που διακόπηκε από ένα ρολό χαρτί και ένα τσίρκο του Ολυμπιακού».

Συνεχίζει στο ίδιο μήκος κύματος με ό,τι είχε αναφέρει και μετά το ματς, αμφισβητώντας τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία. Απλά μια διαφορετική προσέγγιση και παράλληλα, τροφή για σκέψη από τον Λουτσέσκου. Εάν ήταν αντίστροφα τα πράγματα και ήταν εκείνος σε ρόλο θύματος, εάν είχε δεχθεί εκείνο το ρολό της ταμειακής μηχανής στο πρόσωπο, θα έλεγε σήμερα αυτά που λέει;

Σε καμμιά περίπτωση! Αλλά βλέπετε… Όταν ο οργανισμός ΠΑΟΚ βλέπει πώς σε μια σεζόν που έχουν γίνει τα… πάντα για να πάρει το πρωτάθλημα, πώς τα χάνει από τα δικά του λάθη και τη συμπεριφορά των οπαδών του, τότε τι να κάνουν άλλο! Προσπαθούν να κάνουν το άσπρο… μαύρο!

Απλά θα ήταν σωστό να σέβεται περισσότερο τους συναδέλφους του και να μην έχει αντιεπαγγελματική συμπεριφορά. Διότι με αυτό που κάνει, αποδεικνύει ότι δεν έχει σωστή νοοτροπία.

Διαβάστε επίσης

Φούντωσε τις φήμες ο Μπεν Αρφά

Φούντωσε τις φήμες ο Μπεν Αρφά

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός ανακοίνωσε μέσω των social media ότι δε θα συνεχίσει την καριέρα του με την Παρί Σεν Ζερμέν με τα δημοσιεύματα στη συνέχεια να παίρνουν… φωτιά, επιμένοντας για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Η εξυγίανση σε όλο της το μεγαλείο...

Η εξυγίανση σε όλο της το μεγαλείο...

Δικαστικές αποφάσεις-παρωδία, διαιτησίες για γέλια και για κλάματα, εύνοια των πρώην συμμάχων, ντου προέδρου με όπλο στο γήπεδο και ανηλεής πόλεμος κατά του Ολυμπιακού από παντού… Το καλύτερο πρωτάθλημα της… εξυγίανσης.