Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Είπε… αντίο με τρίποντο

Είπε… αντίο με τρίποντο
Σάββατο, 31 Μαρτίου 2018 - 11:53

Με νίκη ολοκλήρωσε η ομάδα Κ15 του Ολυμπιακού την παρουσία της στο φετινό πρωτάθλημα. Οι νεαροί «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 1-0 του Αστέρα στην Τρίπολη και έκλεισαν το πρωτάθλημα στη δεύτερη θέση.

Στο ματς για την 21η αγωνιστική, η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη υπερείχε, είχε δυο καλές ευκαιρίες στο α' μέρος με τον Παπανικόπουλο και σκόραρε στο β' μέρος. Στο 68' ο Φεϊζούλα έβγαλε την ασίστ στον Πάστρα και ο τελευταίος με σουτ, πέτυχε το 0-1.

Αστέρας Τρίπολης: Καραχάλιος, Μπαλάσης, Ξεπαπαδάκης, Ράλλιος, Διονυσόπουλος, Τζιούμης, Κουϊμελής, Ντερβίσι, Αντωνάκης, Χριστόπουλος, Μεταξάς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρόκκου, Φρέρης, Γαρμπής, Δούμας, Βαλαής, Παστράς, Σταμέλος (65΄Μαρίνης), Σπυριδάκης (70' Κασέμι), Παπανικόπουλος(53' Φεϊζούλα), Τάμπος (65' Παπακωνσταντίνου), Ιμπαγάσα (53' Συρμής).

Διαβάστε επίσης

«Είναι ψέματα όσα λέγονται για τον Μαρινάκη, γίνονται για πολιτικά συμφέροντα»

«Είναι ψέματα όσα λέγονται για τον Μαρινάκη, γίνονται για πολιτικά συμφέροντα»

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς παραχώρησε συνέντευξη σε ισπανικό Μέσο και μίλησε μεταξύ άλλων για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ τάχθηκε στο πλευρό του ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η διεθνής ξεφτίλα συνεχίζεται…

Η διεθνής ξεφτίλα συνεχίζεται…

Η φωτογραφία με το όπλο του Ιβάν Σαββίδη συνεχίζει να κάνει το γύρο του κόσμου, ρεζιλεύοντας το ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον ΠΑΟΚ ωστόσο να πέφτει στα πολύ μαλακά για όσα έλαβαν χώρα στο ματς με την ΑΕΚ.