Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η τεράστια στήριξη στον Βαγγέλη Μαρινάκη ξεκάθαρη απάντηση σε όλους

Η τεράστια στήριξη στον Βαγγέλη Μαρινάκη ξεκάθαρη απάντηση σε όλους
Παρασκευή, 6 Απριλίου 2018 - 13:21

Τα τελευταία χρόνια ο Βαγγέλης Μαρινάκης δέχεται έναν ανηλεή πόλεμο, με τις συκοφαντίες κατά το πρόσωπό του να οδηγούν όλη την «ερυθρόλευκη» οικογένεια να συσπειρωθεί στηρίζοντας τον ηγέτη του Θρύλου.

Όλος ο κόσμος του Ολυμπιακού βρίσκεται στο πλευρό του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος παρά τα όσα ψεύδη έχουν γραφτεί για εκείνον συνεχίζει να προσφέρει στην αγαπημένη του ομάδα, τον Θρύλο.

Αυτό, φυσικά, αναγνωρίζεται από όλους, με τα μηνύματα στήριξης να είναι πολλά από όλους τους Πειραιώτες και να στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει συμβάλλει στη γιγάντωση του συλλόγου στα χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και στον Ερασιτέχνη, με τις δηλώσεις των ίδιων των παικτών του Ολυμπιακού να τονίζουν ότι χωρίς τη στήριξη εκείνου και του Μιχάλη Κουντούρη δεν θα υπήρχαν τόσες επιτυχίες τα τελευταία χρόνια.

Όλη η οικογένεια του Θρύλου είναι ενωμένη σαν μία γροθιά αποτελώντας ασπίδα για το σύλλογο και για όλους τους ανθρώπους που βοηθούν την ομάδα, πόσο μάλλον για τον ηγέτη του.

Η τεράστια στήριξη προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη αποτελεί μία ξεκάθαρη απάντηση σε όλους εκείνους που προσπάθησαν να κάνουν κακό στον ηγέτη του Ολυμπιακού και στην ίδια την ομάδα.

Όλες οι προσπάθειές τους θα πέσουν όμως στο κενό και όσο και αν προσπαθούν η γνώμη όλης της «ερυθρόλευκης» οικογένειας δεν πρόκειται να αλλάξει για τον Βαγγέλη Μαρινάκη όσα ψεύδη ακόμη και αν ειπωθούν και γραφτούν.

Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό για 1+1 χρόνο ο Μαρτίνς»

«Στον Ολυμπιακό για 1+1 χρόνο ο Μαρτίνς»

Σύμφωνα με την πορτογαλική «A Bola» ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ήδη συμφωνήσει με τους Πειραιώτες, τονίζοντας ότι το μόνο που απομένει είναι να έρθει στην Αθήνα και να ανακοινωθεί και επίσημα από τους «ερυθρόλευκους».

Διήμερο ρεπό για τους «ερυθρόλευκους»

Διήμερο ρεπό για τους «ερυθρόλευκους»

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν την ευκαιρία να ηρεμήσουν, να σκεφτούν όσα έγιναν τη φετινή χρονιά, επιστρέφοντας στις προπονήσεις το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα (09/04) με διάθεση για δουλειά και βελτίωση.

Εξετάζεται επιστροφή του Ερνάνι

Εξετάζεται επιστροφή του Ερνάνι

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού χαίρει μεγάλης εκτίμησης από τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος αν τελικά υπογράψει στους Πειραιώτες δεν αποκλείεται να εισηγηθεί την επιστροφή του στον Θρύλο.

Ξανά στο Ρέντη ο Βρέντζος

Ξανά στο Ρέντη ο Βρέντζος

Βρέθηκε και πάλι στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού, προκειμένου να μιλήσει με τους παίκτες της ομάδας.