Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σεμπά και Οτζίτζα οι πρώτοι, έχει και συνέχεια...

Σεμπά και Οτζίτζα οι πρώτοι, έχει και συνέχεια...
Δευτέρα, 2 Απριλίου 2018 - 21:52

Από το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας, όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε βρεθεί στο Ρέντη, είχε δώσει το στίγμα για τη συνέχεια. Ο ηγέτης του Θρύλου μιλώντας στους παίκτες είχε τονίσει μεταξύ άλλων: «Αρκετά σας ανέχτηκα και εγώ και ο κόσμος μας. Να φύγετε από σήμερα και να συνεχίσετε τις διακοπές σας».

Ακόμα είχε επισημάνει: «Από εδώ και πέρα θα παίξουμε τα παιχνίδια με την Κ20 και ελάχιστους από εσάς. Με όσους αγαπούν την ομάδα και με τα παιδιά της Ακαδημίας. Και θα αρχίσουμε το χτίσιμο της επομένης σεζόν άμεσα. Τα πιτσιρίκια της Ακαδημίας σίγουρα το θέλουν περισσότερο και με αυτούς θα παίξουμε τα ματς που απομένουν».

Και οι πρώτες κινήσεις έγιναν το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας. Σεμπά και Οτζίτζα τέθηκαν εκτός ομάδας. Είναι οι πρώτοι στο πλαίσιο των ριζικών αλλαγών και των εκκαθαρίσεων στο ρόστερ. Και θα έχει και συνέχεια τις επόμενες ημέρες. Το σίγουρο είναι ένα. Θα μείνουν στην ομάδα μόνο όσοι θέλουν να είναι στον Θρύλο και θα «ματώνουν» για την ερυθρόλευκη φανέλα.

Διαβάστε επίσης

Ακόμη μία Θρυλική προσφορά! (pics)

Ακόμη μία Θρυλική προσφορά! (pics)

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο, ενισχύοντας το έργο αγάπης, της Ιεράς Μητρόπολης Νίκαιας, συνεισφέροντας απλόχερα βοήθεια στους συνανθρώπους μας.