Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Άνοδος» για Βρουσάι, Μαρτίνη και Νικόλη

«Άνοδος» για Βρουσάι, Μαρτίνη και Νικόλη
Τρίτη, 3 Απριλίου 2018 - 18:05

Τα νεαρά παιδιά της Ακαδημίας του Ολυμπιακού πέφτουν στα… βαθιά από εδώ και πέρα. Μετά και την ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη, τη Μεγάλη Δευτέρα, πλέον αρκετοί θα «ανέβουν» στην πρώτη ομάδα και θα πάρουν τις ευκαιρίες τους.

Η αρχή θα γίνει τόσο με τον Μάριο Βρουσάι όσο και τους «μικρούς», τον Απόστολο Μαρτίνη και τον Νικήτα Νικόλη.

Ο πρώτος που είναι μέλος της Κ20 και έχει αγωνιστεί με την «πρώτη» ομάδα στο Κύπελλο Ελλάδας, ενημερώθηκε και θα κάνει πλέον προπονήσεις με τους μεγάλους. Για τον Βρουσάι να σημειώσουμε πώς είναι στον Θρύλο από το 2015 και επαγγελματίας από το 2016. Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, αλλά και στα άκρα. Το περασμένο καλοκαίρι είχε πάει στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας.

Το ίδιο ισχύει και για δύο παιδιά από την ομάδα των Εφήβων. Πρόκειται για τον Νικήτα Νικόλη και τον Απόστολο Μαρτίνη. Αμφότεροι μέλη της Κ17,προβιβάζονται στην «πρώτη» ομάδα. Ο μεν Νικόλης είναι αριστερό μπακ, όμως έχει χρησιμοποιηθεί σε ματς του Θρύλου και ως αμυντικό χαφ. Γεννημένος το 2002, κατάγεται από τη Ρόδο κι έγινε επαγγελματίας το 2018.

Ο δε Μαρτίνης, γεννημένος το 2001, είναι αριστερό μπακ-χαφ. Καλύπτει όλη την πτέρυγα και είναι επαγγελματίας από το 2017. Αμφότεροι είναι διεθνείς με την Εθνική Παίδων και ταλαντούχοι, γι’ αυτό και τώρα έχουν αυτή την ευκαιρία. Να κάνουν αρχικά προπονήσεις με τη μεγάλη ομάδα. Και όλα είναι πιθανά.

Διαβάστε επίσης

«Ο Πρόεδρος έχει δίκιο!»

«Ο Πρόεδρος έχει δίκιο!»

Αυτό τόνισε ο Μάρκο Μάριν, στην ηλεκτρονική έκδοση της «BILD», όταν κρίθηκε να σχολιάσει όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους «ερυθρολεύκους» τη Μεγάλη Δευτέρα στο Ρέντη.

Ο κατήφορος συνεχίζεται…

Ο κατήφορος συνεχίζεται…

Ενεργοποιήθηκε το -3 για τον Παναθηναϊκό λόγω των χρωστούμενων στον ΠΑΟ… Το βαρέλι δεν έχει πάτο στους «πράσινους»…