Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το κλείνουν το… μαγαζί!

Το κλείνουν το… μαγαζί!
Τετάρτη, 4 Απριλίου 2018 - 17:34

Τι το παλεύετε να μείνετε στη Superleague; Έτσι όπως έχουν τα πράγματα γιατί δεν το κλείνετε το μαγαζί; Πάλι είχε υποσχεθεί ο Κωνσταντίνου πώς θα γίνουν πληρωμές, αλλά δεν έγιναν. Και οι παίκτες είναι έξαλλοι!

Όπως ενημέρωσαν τον πρόεδρο του συλλόγου, εάν μέχρι τη Δευτέρα του Πάσχα δεν γίνουν πληρωμές τότε πάνε σε αποχή. Και κάτι μας λέει ότι μέσα στις προσεχείς ημέρες δεν θα βρεθεί λύση. Συνεπώς από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας το μαγαζί το… κλείνουν, όπως έχουν τα πράγματα.

Ας κάνουν ό,τι πρέπει μια ώρα αρχύτερα μπας και λήξει το μαρτύριο για τους «πράσινους» οπαδούς. Να συμβιβαστούν με τον υποβιβασμό στη μικρότερη κατηγορία, να κάνουν Πάσχα με ηρεμία και να τους βρει η Ανάσταση χωρίς άγχος!

Διαβάστε επίσης

Τους... μάραναν τα σεμινάρια!

Τους... μάραναν τα σεμινάρια!

Αντιπροσωπεία της ΕΠΟ βρέθηκε στο Λονδίνο για το διεθνές σεμινάριο του VAR, την ώρα που υπάρχουν ακόμα σοβαρές εκκρεμότητες.

Ζουράρι, τι λες τώρα...

Ζουράρι, τι λες τώρα...

Δεν βελτιώνεται… η κατάσταση του Κώστα Ζουράρι, ο οποίος σε δηλώσεις που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο ΠΑΟΚ είναι η πιο αδικημένη ομάδα παγκοσμίως (!).